logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór tunera cyfrowego do 400 zł: Ferguson 3018SE czy DSR 5001?

melon32 28 Lut 2005 10:18 1100 3
REKLAMA
  • #1 1273189
    melon32
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Witam serdecznie wszystkich miłosników portalu www.elektroda.pl

Mam małe pytanko, jaki kupić tuner cyfrowy do 350 zł no 400zł ? mam mały problem, kolega namawia mnie na Fergusona 3018SE a znów drugi kolega, namawia mnie na DSR 5001 a ja nie mam zielonego pojęcia, moze coś lepszego koleżanki i koledzy,byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)

Z góry bardzo serdecznie dziękuję.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1273212
    -MŁYNEK-
    Poziom 24  
    Ocena: 24
    Poczekaj jeszcze treochę, poodkładaj w skarpetę jeszcze z 200zł i kup sobie D-Boxa2 Nokia 2xINTEL.

z możliwości to:
    MP3, przegladarka zdjęć, możliwość nagrywania filmów na kompa, mozliwośc oglądania filmów z kompa, pezproblemowy sharing przede wszystkim tuner ma kartę sieciową (LAN)!!

Masz tam LINUXA, o tórym fergusony i dsr-y mogą tylko pomażyć :P
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1273264
    Bonifacy
    Poziom 24  
    Ocena: 31
    Kup 3018 bo w przeciwieństwie do DSR 5001 ma on modulator a możliwości takie same.
  • #4 1273267
    melon32
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    -MŁYNEK- napisał:
    Poczekaj jeszcze treochę, poodkładaj w skarpetę jeszcze z 200zł i kup sobie D-Boxa2 Nokia 2xINTEL.

z możliwości to:
    MP3, przegladarka zdjęć, możliwość nagrywania filmów na kompa, mozliwośc oglądania filmów z kompa, pezproblemowy sharing przede wszystkim tuner ma kartę sieciową (LAN)!!

Masz tam LINUXA, o tórym fergusony i dsr-y mogą tylko pomażyć :P

Masz kolego racje ale jak masz w kieszeni kaske :) to Cię kręci aby szybko kupić jakis tunerek i delektować sie pilotem na kanapie przerzucając kanały :)

Dodano po 2 [minuty]:

Bonifacy napisał:
    Kup 3018 bo w przeciwieństwie do DSR 5001 ma on modulator a możliwości takie same.

Fajnie też tak myślałem, czytając forum użytkowników Fergusona
    Dzięki
REKLAMA