logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podsłuch w telefonie- program do nagrywania rozmów, lokalizacji android, symbian

geminii 23 Maj 2013 00:29 37140 2
  • #1 12335796
    geminii
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Szanowni Forumowicze nie dajcie się naciągać na kasę cwaniakom, którzy wykorzystują waszą niewiedzę do wciskania Wam badziewnych i drogich aplikacji kiedy sami możecie znaleźć aplikacje za grosze lub całkowicie za darmo.
    Np Lookout, WherIsMyPhone , WhereIsMydroid, Totall Recall,MP3 Nagrywanie Rozmów.
    Masa tego na googleplay, testować tylko i wybrać program dostosowany do własnych potrzeb.

Podsłuchy sprzedają cwaniaki za 100- 3000 zł i więcej, często badziewie z Chin.

Jak zrobić najprościej podsłuch gsm?
    Kup byle jaki telefon np nokia z autoodbieraniem rozmów, ceny już od 20 zł na aledrogo. Przygotuj dźwięk ciszy, co to oznacza ...nagraj po prostu cisze i ustaw jako dzwonek , podłącz ładowarkę jeśli podsłuch ma pracować non stop , podłącz zestaw słuchawkowy z mikrofonem, ustaw w akcesoriach autoodbiór i gotowe.
    Za 20 zł masz profesjonalne urządzenie, które będzie pracować i rok czasu podłączone do sieci. Po roku prawdopodobnie padnie bateria bo niestety ciągłe ładowanie nie jest dla niej dobre.Ale co tam rok to szmat czasu

Jakie możliwości można spotkać w darmowych lub bardzo tanich programach do monitoringu telefonu np za 20 zł ?

Ano takie:

1 nagrywają rozmowy przych. i wych.

choć na niektórych tel. rozmówca jest

dużo słabiej słyszalny ale to już

problem telefonu bo ma blokady w

kernelu
    2 nagrywają otoczenie
    3 umożliwiają lokalizację
    4 przesyłanie sms, mms historii stron
    5 sterowanie zdalne sms net jak

rownież archiwizacja w ukrytym

folderze na karcie lub pamięci tel
    6 wysyłanie na email np GMAILA
    7 zdalne robienie zdjęć i krótkich

filmów
    8 zdalna blokada tel, menu czy

programów
    9 zdalne uruchamianie

zdefiniowanych wcześniej programów
    10 syrena alarmowa lub inny

wcześniej ustawiony dźwięk , itd
    11 moduł ochrony w trybie root obroni

aplikacje nawet przy hard resecie

niestety taką opcję ma tylko ta

darmowa aplikacja , płatna już nie ale

i tak stosunek możliwości do ceny

powala na kolana

Niestety nie pamiętam nazwy tego wszechstronnego programu ale ktoś dociekliwy na pewno znajdzie go na googleplay ja nie mam czasu teraz go szukać.

Jak coś jest dobre i tanie to po co przepłacać?

Mam nadzieje, że ten post pomoże forumowiczom zainteresowanym tą tematyką zaoszczędzić trochę kasy.

Mam nadzieje Drogi Moderatorze, że tym razem nie skasujesz mi posta lobbując chyba za jakimś sklepem. Zrzut sobie wykonałem i będę go wklejał wszędzie gdzie tylko się da aby pokazać, że jak boli niektórych ludzi zdroworozsądkowe podejście.
  • #2 12336146
    JALA
    Poziom 28  
    Ocena: 237
    geminii napisał:
    Jak zrobić najprościej podsłuch gsm?
    Kup byle jaki telefon np nokia z autoodbieraniem rozmów, ceny już od 20 zł na aledrogo. Przygotuj dźwięk ciszy, co to oznacza ...nagraj po prostu cisze i ustaw jako dzwonek , podłącz ładowarkę jeśli podsłuch ma pracować non stop , podłącz zestaw słuchawkowy z mikrofonem, ustaw w akcesoriach autoodbiór i gotowe.

Dobre - i na pewno obiekt, którego chcesz podsłuchiwać nie zdziwi się, że u niego na biurku leży telefon :))) nie no, dyskrecja przede wszystkim :) w ten sposóļ to można co najwyżej podsłuchiwać dziecko czy grzecznie śpi w łóżeczku ;)

Zamiast kupować samochód w salonie, też możesz wyspawać coś sam z części dostępnych na szrocie...

W kwestii programów, o których piszesz - to daj coś darmowego albo za 20zł z możliwościami, o których piszesz. Pisanie, że "są, ale nie powiem" to raczej nie merytoryczny post, który zasługuje na czytanie go przez innych ludzi...
  • #3 12336309
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2085
    Z chęcią zainstaluję któryś z programów o których piszesz i przetestuję.
    Proszę o zamieszczenie ich tutaj.
REKLAMA