logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SHARPLC40LE732E - Co innego na tabliczce znamionowej inne dane w informacji o pr

zwirzyk 24 Maj 2013 18:29 912 0
REKLAMA
  • #1 12341419
    zwirzyk
    Poziom 10  
    Ocena: 28
    Witam . Temat raczej dla serwisu.Mam TV SHARP.Kopiłem jako model LC40LE732E i tak stoi we wszystkich papierach.Natomiast po wejściu w opcję informacja o produkcie wyświetla się LC40LE 540E.Mam pytanie czy pomiędzy tymi dwoma modelami można postawić znak równości ? i czy uaktualnienia programów wgrywane do TV będą współgrały .Bardzo proszę o krótką odpowiedź.Od samego początku po pierwszej wizycie pracownika serwisu i wgraniu uaktualnienia programu z TV nie można było nagrać na dysk zewnętrzny.Obraz na TV zawieszał się i nie można było go inaczej wyłączyć jak tylko wyłączeniem z prądu.Na większości programów nie funkcjonuje EPG i pokazuje Niesklasyfikowany. Kolejne wizyty pracownika serwisu nie przyniosły poprawy, a po przejściu na program cyfrowy tego regionu i ponownym zaprogramowaniu TV w ogóle znikła większość opisów programów z EPG.Dodam ,że tak siła jak i jakość programu mieszczą się w przedziale od 93 do 100 jednostek.Pozdrawiam.
  • REKLAMA
REKLAMA