Witam! Mam pewien problem. Otóż miałam LG Swift L3 po upadku i karte Mikro SD Kingston 2GB .... Po upadku tego telefonu Kartę SD włożlam Do LG KP500 Cookie. Po własnoręcznej wymianie aparatu w Cookie , Telefonik zaczął się grzać. Na początku powód był mi nie znany. Gdy wyciągnęłam SD przestał się grzać.... Jak karta pamięci jest w telefonie , tak jak wcześniej opisałam fonik się grzeje , a reaguje tak jakby nie było nic na karcie pamięci (nie wykrywa).... Po włożeniu karty do Szajsa Wave Y (dla sprawdzenia , czy Cookie nie świruje) , pisało ,że karta pamięci ma niepoprawny format i pisało jeszcze , że sformatowanie karty pamięci MOŻE naprawić ten problem , a pod tym komunikatem na Wave Y było tak i nie. Ja dałam nie i zostawiłam karte pamięci w nim na 1 godzinkę . Po godzince Wave Się nie grzał , ale dalej nie wykrywał mi jej , twierdząc , że jest nie poprawny format. NIE PODDAWAŁAM SIĘ JEDNAK. Włożyłam Kartę do adaptera i do lapka ( Acer Aspire V5 Touch) , a ten się bloknął i uruchomił się ponownie , nie dając znaku o karcie pamięci. W aparacie to samo , nie czyta z niej zdjęć.
Moje pytania są takie : Co się mogło z nią stać? Czy jeśli chcę odzyskać pliki , które były na niej (gry ,zdjęcia i muza) muszę ją oddać do serwisu , czy działać na własną rękę? Czy będzie isę opłacać ją naprawiać , czy moze kupić nową? Proszę o pomoc.
Moje pytania są takie : Co się mogło z nią stać? Czy jeśli chcę odzyskać pliki , które były na niej (gry ,zdjęcia i muza) muszę ją oddać do serwisu , czy działać na własną rękę? Czy będzie isę opłacać ją naprawiać , czy moze kupić nową? Proszę o pomoc.