logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP Elitebook 6930p - czy wymiana klawiatury rozwiąże problem z klawiszami?

mediaguard 03 Cze 2013 18:39 2301 3
REKLAMA
  • #1 12377946
    mediaguard
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam, mam problem z laptopem hp elitebook 6930p. została lekko zalana, po krótkim czasie mam następujący problem, niektóre klawisze uniemożliwiają pracę:
    np. po wciśnięciu alt wyskakują cyfry 13, mam tak z kilkoma klawiszami.
    I teraz mam pytanie jak to naprawić, czy wystarczy wymiana klawiatury?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 12378284
    Epox
    Poziom 38  
    Ocena: 141
    To już zależy co u kolegi znaczy
    mediaguard napisał:
    została lekko zalana,
    w 95% przypadkó wystarczy wymiana klawiatury. Co i tak kolegę czeka więc wymienić klawiaturę jak coś się bedzie działo to wtedy się martwić jakiś specjalnie innych rozwiązań nie widzę. Na klawiaturze usb działa normalnie ?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 12378647
    adeq4
    Poziom 30  
    Ocena: 128
    Nawet czasem umycie zalanej klawiatury nie daje pożądanych efektów. Jedynie kupno nowej/używanej sprawnej jest jedynym rozwiązaniem. Po wymianie prawdopodobnie wszystko będzie dobrze, pod warunkiem, że rozlanie nie było rozległe i nie podlało elektroniki.
  • #4 12378697
    mediaguard
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Epox napisał:
    To już zależy co u kolegi znaczy
    mediaguard napisał:
    została lekko zalana,
    w 95% przypadkó wystarczy wymiana klawiatury. Co i tak kolegę czeka więc wymienić klawiaturę jak coś się bedzie działo to wtedy się martwić jakiś specjalnie innych rozwiązań nie widzę. Na klawiaturze usb działa normalnie ?

Na klawiaturze USB wszystko jest w porządku, tak więc zaopatrzę się w nową klawiaturę. Dziękuję za pomoc.
REKLAMA