Witam,
Potrzebuje porady (to moje pierwsze stereo do tej pory muzyki słuchałem z komputera na głośnikach logitech za 200zł).
Chciałbym kupić stereo do salonu i podłączyć je do TV Panasonic47et60.
Niestety mam mało miejsca (z jednej strony TV są drzwi do kuchni a z drugiej wysoka szafka potem ściana)
Dlatego kolumny jestem zmuszony powiesić nad TV (jest tam 30cm miejsca na wysokość).
Z zestawu chcę używać głównie do słuchania muzyki i czasem do jakiegoś filmu.
Muzyka bardzo różnorodna głównie rock, pop, klasyczna, +wszystkiego po trochu z radia (eska rock,eska, kolor itp) może z wyjątkiem ostrego metalu (metallica to max jeżeli chodzi o ciężkość muzy dla mnie) i ostrego techno/rave czy jak się tam zwą takie ostre łupanki.
Cena to max 2000zł najchętniej 1500zł.
Czy w takiej cenie da się coś wybrać?
Bardzo proszę o podanie jakiegoś przykładowego zestawu.
Potrzebuje porady (to moje pierwsze stereo do tej pory muzyki słuchałem z komputera na głośnikach logitech za 200zł).
Chciałbym kupić stereo do salonu i podłączyć je do TV Panasonic47et60.
Niestety mam mało miejsca (z jednej strony TV są drzwi do kuchni a z drugiej wysoka szafka potem ściana)
Dlatego kolumny jestem zmuszony powiesić nad TV (jest tam 30cm miejsca na wysokość).
Z zestawu chcę używać głównie do słuchania muzyki i czasem do jakiegoś filmu.
Muzyka bardzo różnorodna głównie rock, pop, klasyczna, +wszystkiego po trochu z radia (eska rock,eska, kolor itp) może z wyjątkiem ostrego metalu (metallica to max jeżeli chodzi o ciężkość muzy dla mnie) i ostrego techno/rave czy jak się tam zwą takie ostre łupanki.
Cena to max 2000zł najchętniej 1500zł.
Czy w takiej cenie da się coś wybrać?
Bardzo proszę o podanie jakiegoś przykładowego zestawu.