Witam ! Rok temu został zakupiony owy notebook dla starszej osoby. Korzysta ona z niego do przeglądania stron, skype i czasami obejrzy jakiś filmik na yt.
System od początku zainstalowany Win 7. Używana przeglądarka Google Chrome.
Po zakupie laptopa, wszystko działało poprawnie. Filmiki na yt bez problemu działały, lekki ścinki przy 720p (internet mobilny). A teraz ? Filmiki na yt tną się przy 360p, filmów na www.****.pl nie da się oglądać bo tak tną. Nawet "skakanie" pomiędzy kartami jest uciążliwe bo ścina. A nawet jak b. szybko piszę to laptop nie nadąża wpisywać liter. A więc. Sprawdziłem SMART dysku. Dysk sprawny. Sprawdziłem temperatury. W stresie do 65°C.
Odinstalowałem avasta. To samo. Co robić ? Co może jeszcze odinstalować ?
Przy oglądaniu ścinającego filmiku online, zużycie CPU skacze od 55% do 87%.
Załączam logi z OTL, mban w trakcie skanowania.
System od początku zainstalowany Win 7. Używana przeglądarka Google Chrome.
Po zakupie laptopa, wszystko działało poprawnie. Filmiki na yt bez problemu działały, lekki ścinki przy 720p (internet mobilny). A teraz ? Filmiki na yt tną się przy 360p, filmów na www.****.pl nie da się oglądać bo tak tną. Nawet "skakanie" pomiędzy kartami jest uciążliwe bo ścina. A nawet jak b. szybko piszę to laptop nie nadąża wpisywać liter. A więc. Sprawdziłem SMART dysku. Dysk sprawny. Sprawdziłem temperatury. W stresie do 65°C.
Odinstalowałem avasta. To samo. Co robić ? Co może jeszcze odinstalować ?
Przy oglądaniu ścinającego filmiku online, zużycie CPU skacze od 55% do 87%.
Załączam logi z OTL, mban w trakcie skanowania.