Mam problem ze swoją pralką
Zaczeła halasować przy wirowaniu
Czy ktoś wie czy to łożysko czy coś innego?
Zaczeła halasować przy wirowaniu
Czy ktoś wie czy to łożysko czy coś innego?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamsoftpro napisał:Łożysko mam ten sam problem, bęben wyjęty, tylko nie wiem jak się do niego dobrać, ktoś w BOSCH wymyślił sobie zatrzaski. Jest to polska produkcja BOSCHA. TAbliczka znamionowa WAE20460PL dalej również Made in Poland.
Czytam fora i ludzie różnie piszą. Jedni że ten model ma rozbieralny bęben, drudzy zaś nie. Mi się wydaje że jednak jest rozbieralny tylko potrzeba sposobu.
Może ktoś już wcześniej rozbierał bęben w tym modelu pralki.
jasko_1959 napisał:Jeśli jednak jakiś fachowiec ma inny sposób na jego rozbieranie-chętnie dowiem się czegoś nowego
jasko_1959 napisał:W którym miejscu je wkręcać? bo fabrycznie chyba nie ma takich otworów?

jasko_1959 napisał:I nie macie Panowie problemów później z przeciekami? jak poucinacie te zaczepy? Bo wiecie, ściąć łatwo, a potem będzie zabawa jak nie będę mógł tego skleić ponownie.
skryn napisał:jasko_1959 napisał:I nie macie Panowie problemów później z przeciekami? jak poucinacie te zaczepy? Bo wiecie, ściąć łatwo, a potem będzie zabawa jak nie będę mógł tego skleić ponownie.
Widzę, że Kolega nie ma pojęcia o tym sprzęcie i chyba pierwszy, bądź drugi raz robi go na łożyska.
Co cieknie? Gdzie cieknie?
jasko_1959 napisał:No i przede wszystkim nie wiedziałem, że te zaczepy trzeba zrywać. Stąd moje pytania. No ale od tego chyba jest te forum, żeby można było się czegoś nowego uczyć.