I oto kolejny problem.Skonfigurowałem router TL-MR3020 na 3G/4G,podłączyłem modem ZTE MF821 LTE i wszystko cacy.Komputer widzi router i się z nim łączy "połączone" w modemie dioda wesolutko mruga i jest o'k.Włączyłem sobie Diablo 3,weszłem na stronę CD Action i nagle wchodzę na (tu śmiech) Elektrodę i internet się skończył.To znaczy,strona Elektrody wcale się nie załadowała a potem nie mogłem już nawet otworzyć Google.I tu ciekawostka,bo co się okazuje,że internet cały czas jest !? Kiedy wchodzę na listę Wi-Fi,widnieje "połączone" i że jest dostęp do internetu,ale zielona dioda w modemie już nie mruga !?.Nawet by mnie to rozbawiło,gdyby nie fakt,że mam ochotę po tym routerze trochę poskakać.Sprawdzałem to parę razy i zawsze strona Elektrody kończy zabawę,o przepraszam kilka innych też np: poczta na o2.Jeśli ktoś wie co się dzieje bardzo proszę o pomoc,bo sam do tego nie dojdę.
PS: W jakimś temacie tutaj czytałem,że ZTE MF821 z oprogramowaniem V1,nie obsługuje LTE z roku 2007,ale chyba już tak skoro u mnie śmigał,krótko bo krótko ale jednak.
Pozdrawiam.
PS: W jakimś temacie tutaj czytałem,że ZTE MF821 z oprogramowaniem V1,nie obsługuje LTE z roku 2007,ale chyba już tak skoro u mnie śmigał,krótko bo krótko ale jednak.
Pozdrawiam.