logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SE LWW - Echo i dudnienie w słuchawkach, problem z wykrywaniem karty SIM

kozaq95 12 Sie 2013 09:53 1959 4
REKLAMA
  • #1 12619753
    kozaq95
    Poziom 2  
    Witam!

Otóż od wczoraj mam problem ze słuchawkami. Tak po prostu od tak zaczęły grać jakbym był w kościele echo i dudnienie. Zdarzyło się też tak że po podłączeniu słuchawek telefon przestał wykrywać kartę sim.. Słuchawki grały cały czas dobrze i nagle jakby się zepsuły. Sprawdzałem je i grają na telefonie niestety bardzo nie wyraźnie.
  • REKLAMA
  • #2 12619767
    grubas
    Poziom 40  
    Ocena: 551
    To wymień słuchawki.
  • REKLAMA
  • #3 12619775
    kozaq95
    Poziom 2  
    Ciężko mi powiedzieć jakiś panasonic ale nie fabryczne. Takie zwykłe ze sklepu za 25 zł.

Dodano po 5 [minuty]:

Wydaje mi się że to nie wina słuchawek bo grają na innym urządzeniu. Aktualnie przywracam androida na czysto możliwe że to wina softa. Okaże się za kilka minut.

Dodano po 21 [minuty]:

Niestety ale nie pomogło. Sprawdziłem też na innych słuchawkach i efekt ten sam echo ogromne słychać wycie a nie muzykę. Czy możliwe jest że zepsuło się wejście mini jack?

Dodano po 46 [minuty]:

Teraz wyszły jeszcze lepsze kwiatki teraz tylko słuchawki od kompa działają a te co mam 2 pary do telefonu "akcesorium nie obsługiwane" jeśli ktoś jest bardziej ogarnięty to proszę o pomoc bo w tej chwili mam ochotę ten telefon rozbić o ścianę....
  • REKLAMA
  • #4 12620577
    TomekxD
    Poziom 29  
    Ocena: 190
    Pewnie zabrudzone lub uszkodzone gniazdo, sprobuj je przedmuchac czy cos, moze zadziala
  • #5 12621512
    kozaq95
    Poziom 2  
    Przedmuchane na wylot czyściłem spirytusem i nic. Ale już na słuchawkach od komputera działa i dźwięk jest czysty a na telefonowych już trzeszczy i słychać echo(sprawdzałem na dwóch parach)
REKLAMA