Witam mam konto na gmailu od jakiś 5 może 6 lat i nigdy nie było problemu ostatnio zmieniłem hasło ale i po tej zmianie nie mogę się zalogować jestem pewien że hasło znam ale dla świętego spokoju spróbowałem innych możliwości i nic. Hasła odzyskać nie mogę bo maila którego podałem już dawno nie mam, na koncie są ważne dane ale to nie problem bo mam jeszcze dostęp do konta przez 10 dni dzięki sesji nie zamkniętej na chromie. Dane oczywiście dzięki temu mogę skopiować ale to nie załatwia sprawy w związku z tym mam następujące pytania:
1.Jak najsprawniej skopiować te dane pod windowsem był do tego problem od googli a jak jest z Ubuntu?
2.Czy da się wydłużyć żywotność sesji(14 dniowej)?
3.Po ilu próbach logowania konto jest blokowane ? (teraz boję się dalej próbować abym nie zatrzasnął sobie konta przed skopiowaniem danych)
4. Z kim można się skontaktować w tej sprawie? (bez problemu jestem w stanie podać wszystkie danne konta )
1.Jak najsprawniej skopiować te dane pod windowsem był do tego problem od googli a jak jest z Ubuntu?
2.Czy da się wydłużyć żywotność sesji(14 dniowej)?
3.Po ilu próbach logowania konto jest blokowane ? (teraz boję się dalej próbować abym nie zatrzasnął sobie konta przed skopiowaniem danych)
4. Z kim można się skontaktować w tej sprawie? (bez problemu jestem w stanie podać wszystkie danne konta )