Mam konto na Gmail. Używam programu pocztowego, więc od dawna nie logowałem się na to konto przez przeglądarkę. Ostatnio poprosił mnie o zalogowanie się na konto z poziomu przeglądarki i mnie nie wpuścił (mimo poprawnego hasła). Do tego konta mam ustawiony pomocniczny adres email, na który w razie potrzeby wysyłał kod umożliwiający np. reset hasła. Ale tym razem pisze, że nie jest pewny, czy ja to ja i nie wpuszcza mnie dalej. Dostałem na pomocniczy mail komunikat, że ktoś próbował się zalogować z innego urządzenia używając moich danych logowania i próba została zablokowana. To dotyczyło mojego logowania, zgadza się czas i system operacyjny.
Na koncie pomocniczym nie widzę żadnych prób logowania, o których bym nie wiedział.
Obecnie nie mam dostępu, podaję nazwę konta, hasło, a on mówi, że nie jest pewny, czy ja to ja. Zamiast pytania o adres pomocniczy, pyta tylko o numer jakiejś karty Flyer. I tyle. Koło się zamyka.
Podpowiedzcie jakąś metodę odzyskania dostępu do konta. Gmail chyba uszczęśliwia na siłę chroniąc moje konto zbyt mocno (nawet przede mną).
Na koncie pomocniczym nie widzę żadnych prób logowania, o których bym nie wiedział.
Obecnie nie mam dostępu, podaję nazwę konta, hasło, a on mówi, że nie jest pewny, czy ja to ja. Zamiast pytania o adres pomocniczy, pyta tylko o numer jakiejś karty Flyer. I tyle. Koło się zamyka.
Podpowiedzcie jakąś metodę odzyskania dostępu do konta. Gmail chyba uszczęśliwia na siłę chroniąc moje konto zbyt mocno (nawet przede mną).