Witam. Zakupiłem ostatnio tuner DvB-T Goclever @400 internet tv. Problem w tym ze tuner pozsiada bardzo mały zasięg. Połączenie zostaje często zerwane itd. Miałem nadzieje ze w środku znajdę złącze antenowe, niestety się myliłem. Z trudem znalazłem kartę sieciową, i zastanawiam się czy nie można by zrobić choć prowizorycznej antenki. ( oczywiście jestem zupełnie zielony jak każdy domorosły majsterkowicz)
Karta WiFi wygląda tak :
@400 nternet tv - Zwiekszenie zasiegu wifi w... tunerze DVB-T" title="Goclever @400 nternet tv - Zwiekszenie zasiegu wifi w... tunerze DVB-T" class="lazy contain" />
Nie wiem czy napis na tym czarnym jet potrzebny, w każdym razie pisze tam "ralink rt5370n [...]".
Jestem pewien na 90% ze 2 z 3 zaznaczonych miejsc/styków są swojego rodzaju anteną.
@400 nternet tv - Zwiekszenie zasiegu wifi w... tunerze DVB-T" title="Goclever @400 nternet tv - Zwiekszenie zasiegu wifi w... tunerze DVB-T" class="lazy contain" />
Oczywiście mogę się mylić
.
Dziękuje z góry za pomoc, pozdrawiam Scyzoryk.
Karta WiFi wygląda tak :
Nie wiem czy napis na tym czarnym jet potrzebny, w każdym razie pisze tam "ralink rt5370n [...]".
Jestem pewien na 90% ze 2 z 3 zaznaczonych miejsc/styków są swojego rodzaju anteną.
Oczywiście mogę się mylić
Dziękuje z góry za pomoc, pozdrawiam Scyzoryk.