logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć Webasto 12V z układem wodnym? Szukam schematu!

ursusd 13 Mar 2005 18:18 16859 6
REKLAMA
  • #1 1312603
    ursusd
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam.
    Poszukuję schematu podłączenia webasto 12V z układem wodnym. Gdyby ktos mogl mi pomoc to z gory dziekuje za fatyge.
    ursusd :)
  • REKLAMA
  • #2 1314038
    skylark
    Poziom 25  
    Ocena: 239
    W załączniku znajdziesz instrukcję montażową m.in. z rysunkami dwóch rozwiązań podłączenia do układu wodnego.
    Załączniki:
    • Webasto Thermo Top montaż.pdf (686.67 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 1322122
    ursusd
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Dziękuję za schematy. Dość dokładnie opisują podłączenie urządzenia i jest tu nawet więcej niz było mi potrzebne.
    Dziękuję, pozdrawiam
    Leszek
  • REKLAMA
  • #4 3167676
    gutol
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    schemat jest jak najbardziej dobry i zgodny :)
  • #5 7357219
    10marek
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Dzięki za schemat jest bardzo dobry pozdro.
  • #6 7577876
    sotwin1
    Poziom 2  
    Ocena: 12
    Witam, a wie ktoś gdzie można szukać bezpiecznika lub przekaznika od webasta w freelander TD4, bo przestało mi działać
  • REKLAMA
  • #7 14383830
    skrut355
    Poziom 13  
    Ocena: 28
    dzięki za schemat.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy schematu podłączenia Webasto 12V z układem wodnym. Udostępniono instrukcję montażową zawierającą rysunki dwóch wariantów podłączenia do układu wodnego, które zostały ocenione jako dokładne i zgodne z wymaganiami technicznymi. Użytkownicy potwierdzili przydatność schematu oraz jego poprawność. Pojawiło się również pytanie o lokalizację bezpiecznika lub przekaźnika Webasto w samochodzie Land Rover Freelander TD4, związane z problemem nie działającego urządzenia.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA