Witam.
Ostatnio zakupiłem nowy komputer bo lubię sobie pograć w wota a mój stary komputer nie bardzo dawał sobie rade z ustawieniami poprawiona grafika.
Znaczy gra działała ale chciałem czegoś więcej.
I tu zaczynają się moje problemy.
Wydałem trochę kasy na ten sprzęt z myślą że sobie pogram na dobrych ustawieniach grafiki lecz niestety gra mi się często zawiesza a czasem nawet komputer.
Po takim zawieszeniu w podglądzie zdarzeń czasem miałem taki komunikat.
Sterownik grafiki przestał działać ale po chwili odzyskał sprawność.
Ja już nie wiem co mam robić chciałem reklamować ale nie bardzo wiem co.
Znalazłem coś takiego na stronie WOT
https://na.wargaming.net/support/Knowledgebas...e-when-mousing-over-tanksmodules-nvidia-users
Ale w moim przypadku to nie pomogło.
Robiłem już chyba wszystko 2 x zmieniałem system zmieniałem sterowniki na starsze wersje beta itp. nic nie pomaga ale zdaje się że nie tylko ja mam ten problem bo skoro WOT wspomina coś na ten temat na swoich forach to coś w tym jest. Dodam że inne gry które sprawdzałem nie maja takiego problemu.
WOT nie wiesza się na ustawieniach grafiki minimalnych
Tu może kilka słów co mam za sprzęt
Płyta Główna : Gigabyte GA-Z87-HD3
Ram : 2 x 4 GB DDR3 1600mhz Kingston
Procesor : I5 4670k
Zasilacz : Silentiumpc Dues G1 600W
Najgorsze jest to za zainwestowałem w komputer a teoretycznie jest to samo co miałem na starym.
Jeśli może ktoś ma jakiś pomysł proszę o pomoc.
Grafika przeszła testy 3dmarkiem temperatura w stresie to 68 stopni wiec chyba nie jest źle dziwne jest tylko to że jedni maja problem a inni nie. Od czego to zależy. Wszystko mam na gwarancji więc może jakieś sugestie.
Ostatnio zakupiłem nowy komputer bo lubię sobie pograć w wota a mój stary komputer nie bardzo dawał sobie rade z ustawieniami poprawiona grafika.
Znaczy gra działała ale chciałem czegoś więcej.
I tu zaczynają się moje problemy.
Wydałem trochę kasy na ten sprzęt z myślą że sobie pogram na dobrych ustawieniach grafiki lecz niestety gra mi się często zawiesza a czasem nawet komputer.
Po takim zawieszeniu w podglądzie zdarzeń czasem miałem taki komunikat.
Sterownik grafiki przestał działać ale po chwili odzyskał sprawność.
Ja już nie wiem co mam robić chciałem reklamować ale nie bardzo wiem co.
Znalazłem coś takiego na stronie WOT
https://na.wargaming.net/support/Knowledgebas...e-when-mousing-over-tanksmodules-nvidia-users
Ale w moim przypadku to nie pomogło.
Robiłem już chyba wszystko 2 x zmieniałem system zmieniałem sterowniki na starsze wersje beta itp. nic nie pomaga ale zdaje się że nie tylko ja mam ten problem bo skoro WOT wspomina coś na ten temat na swoich forach to coś w tym jest. Dodam że inne gry które sprawdzałem nie maja takiego problemu.
WOT nie wiesza się na ustawieniach grafiki minimalnych
Tu może kilka słów co mam za sprzęt
Płyta Główna : Gigabyte GA-Z87-HD3
Ram : 2 x 4 GB DDR3 1600mhz Kingston
Procesor : I5 4670k
Zasilacz : Silentiumpc Dues G1 600W
Najgorsze jest to za zainwestowałem w komputer a teoretycznie jest to samo co miałem na starym.
Jeśli może ktoś ma jakiś pomysł proszę o pomoc.
Grafika przeszła testy 3dmarkiem temperatura w stresie to 68 stopni wiec chyba nie jest źle dziwne jest tylko to że jedni maja problem a inni nie. Od czego to zależy. Wszystko mam na gwarancji więc może jakieś sugestie.