Tuner as 9461, equalizer fs 0421, odtwarzacz płyt cd 0421, magnetofon mds 4461 oraz wzmacniacz ws 4421.
Od tunera idzie wbudowany kabel cinch, w equalizerze są 4 pary opisane jako Wzmacniacz (wejście i wyjście) oraz Magnetofon(nagr. i odtw.)
W odtwarzaczu cd para cinch oznaczona jako Wyjście
We wzmacniaczu jest 7 par gniazd, kolektor wejście, kolektor wyjście, magn. odtwarzanie, magn. nagrywanie, dyskofon, tuner, gramofon, oraz 4 pary gniazd głośnikowych.
Oczywiście próbowałem sam pokombinować - ale nigdy w życiu nie miałem wieży.
Wszystkie moduły wydają się być sprawne, tzn włączają się.
Wydaje się to banalne, ale nigdy tego nie robiłem, podłączyłem tuner do wzmacniacza, ale nie było dźwięku, nawet trzasku w głośniku(podłączyłem 1)
Od tunera idzie wbudowany kabel cinch, w equalizerze są 4 pary opisane jako Wzmacniacz (wejście i wyjście) oraz Magnetofon(nagr. i odtw.)
W odtwarzaczu cd para cinch oznaczona jako Wyjście
We wzmacniaczu jest 7 par gniazd, kolektor wejście, kolektor wyjście, magn. odtwarzanie, magn. nagrywanie, dyskofon, tuner, gramofon, oraz 4 pary gniazd głośnikowych.
Oczywiście próbowałem sam pokombinować - ale nigdy w życiu nie miałem wieży.
Wszystkie moduły wydają się być sprawne, tzn włączają się.
Wydaje się to banalne, ale nigdy tego nie robiłem, podłączyłem tuner do wzmacniacza, ale nie było dźwięku, nawet trzasku w głośniku(podłączyłem 1)