Witam
Proszę o pomoc. Otóż mam następujący problem. Na oryginalnym systemie xp32 z sp3 instaluję CS6, zainstalowane Frameworki. Proces instalacji przebiega bez zakłóceń problem zaczyna się podczas odpalania programu. Program nie startuje a pojawia się komunikat: pojawił się problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta.
CS6 wersja próbna ze strony Adobe oryginalna.
Instalacja na czystym systemie z esetem.
Instalowałem to już chyba z 6 razy i za każdym razem to samo.
Dodatkowo zainstalowałem tą wersję na drugim kompie w celu sprawdzenia poprawności pliku instalacyjnego i program odpala.
Komputery podobnej klasy z xp
Konfiguracja tego na którym CS6 nie startuje
A7-n8xe-deluxe asus
Atlon xp 3200+
2,0Gb ramu
Grafika Radeon 2600/3600 HD AGP 8x
Direct X10
Dodam jeszcze że podmieniałem karty graficzne i nic to nie dało.
W kompie w którym program startuje,działa zarówno na jednej jak i na drugiej grafice. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?
Proszę o pomoc. Otóż mam następujący problem. Na oryginalnym systemie xp32 z sp3 instaluję CS6, zainstalowane Frameworki. Proces instalacji przebiega bez zakłóceń problem zaczyna się podczas odpalania programu. Program nie startuje a pojawia się komunikat: pojawił się problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta.
CS6 wersja próbna ze strony Adobe oryginalna.
Instalacja na czystym systemie z esetem.
Instalowałem to już chyba z 6 razy i za każdym razem to samo.
Dodatkowo zainstalowałem tą wersję na drugim kompie w celu sprawdzenia poprawności pliku instalacyjnego i program odpala.
Komputery podobnej klasy z xp
Konfiguracja tego na którym CS6 nie startuje
A7-n8xe-deluxe asus
Atlon xp 3200+
2,0Gb ramu
Grafika Radeon 2600/3600 HD AGP 8x
Direct X10
Dodam jeszcze że podmieniałem karty graficzne i nic to nie dało.
W kompie w którym program startuje,działa zarówno na jednej jak i na drugiej grafice. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?