@U.P.
Piszesz, jakbym nie wiedział, co jest winowajcą zajętej przestrzeni. Programów mam może kilkanaście, te większe na innej partycji, pobrane pliki też są na innej partycji. Systemowa partycja ma 50gb! Z tego co czytałem zalecają ok.25gb na system, a ja mam i tak dwa razy tyle.
Dzięki iagre wiem tylko, że może mogę mieć uszkodzony rejestr.
Ale nadal nie uzyskałem odpowiedzi jakiego programu użyć/co zrobić, żeby zmniejszyć wielkość tego katalogu, a tym samym naprawić problem.
Znalazłem trochę czasu i zagłębiłem się co zajmuje tyle miejsca:
Folder config ma 20,7gb, a po zaznaczeniu w tym folderze wszystkiego pokazuje, że zajmuje ledwie 161mb. Tych plików, które tyle zajmują nie widać.
Są to pliki z rozszerzeniem, które są nazwane np. "DRIVERS{11bb5c61-e99c-11e2-b016-001fd030054a}.TMContainer00000000000000000001.regtrans-m" i każdy zajmuje 512kb
albo
pliki, które są nazwane np."DRIVERS{917a6913-6b8b-11e2-afd0-001fd030054a}.TM.blf" i każdy zajmuje 64kb.
W sumie jest ich ponad 50000. Wszystkie nie różnią się zbytnio od siebie. Tylko dzięki programowi WinDirSat widzę co to za pliki, normalnie w eksploratorze ich nie widzę.
A i jeszcze jedna dość istotna rzecz. Po ostatnim skanowaniu i używaniu ccleanera te pliki już się nie tworzą. Trochę to dziwne, bo robię taką czynność co jakiś czas, a pliki bezustannie tworzyły się od ponad roku.
http://social.technet.microsoft.com/Forums/wi...ting-my-hard-drive-space?forum=w8itprogeneral
Trafiłem na powyższą stronę. Okazuje się, że winowajcą jest Nvidia 3D Vision Driver. Już go odinstalowałem. Czy po usunięciu tych plików może coś być nie tak?