logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Optoscan GSM-C1.7a - Dokumentacja i oprogramowanie OptoScan GSM-C1.7

bajtpphu 16 Paź 2013 04:21 2640 8
REKLAMA
  • #1 12848132
    bajtpphu
    Poziom 14  
    Ocena: 22
    Witam
    Poszukuję schematu kabla do programowania , opisu , programu do uruchomienia modułu
  • REKLAMA
  • #3 12849071
    bajtpphu
    Poziom 14  
    Szanowny Kolego przeczytaj uważnie mój post i zapoznaj się z treścią linków. które otrzymałem jeżeli uważasz ze nie uzywam wyszukiwarki.. Potrzebuje konkretnych informacji a nie przypuszczeń. Chciałbym uruchomić moduł a nie eksperymentować. Wszystkie tematy związane z modułem na elektrodzie przeczytałem i nie znalazłem konkretnych informacji do mojego modelu Dziękuję za wszystkie posty, które nic nie wnoszą. Uprzejmie proszę o informacje wyłącznie na temat. Dziekuję za zainteresowanie i Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 12849178
    spinacz
    Poziom 42  
    Ocena: 2651
    W takim razie uważam że Kolega nie potrafi czytać ze zrozumieniem postów.
    Przed ostatni link który podałem, a w nim przed ostatni post wraz z załącznikiem jest odpowiedzią na Kolegi wszystkie potrzeby (schemat przewodu, opis, program).
  • #5 12849340
    bajtpphu
    Poziom 14  
    Po rozpakowaniu archiwum RAR AVIRA wykrywa w programie wirusa. Tak wiec nie mam możliwości użycia programu do komunikacji. Sprawdzałem to wczoraj i jeszcze raz teraz.Dziękuje bardzo za cierpliwość i wyjaśnienia.
  • REKLAMA
  • #6 12850036
    spinacz
    Poziom 42  
    To wyłącz tego antywirusa u mnie jakoś nic nie krzyczy o wirusie i program działa normalnie.
  • REKLAMA
  • #7 12850380
    bajtpphu
    Poziom 14  
    Jaki program antywirusowy użytkujesz? Avira do tej chwili nigdy mnie nie zawiodła. Czytałem opinie że oprogramowanie w module OptoScan lubi się "zawieszać"Uważam że przyczyną może być oprogramowanie z wirusem. Jeżeli nie uzyskam na elektrodzie będę szukał w innym źródle.
  • #8 12850386
    spinacz
    Poziom 42  
    Ja używam MKS_VIR i tez nie mam żadnych problemów, ściągaj to z załącznika i będzie śmigało.
  • #9 12926106
    bajtpphu
    Poziom 14  
    Poprałem oprogramowanie. Uprzejmie proszę o krótka instrukcję konfiguracji programu dla powiadomień typu CLIP. Proszę o informacje co należy i jak skonfigurować. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Serdecznie

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje schematu kabla do programowania oraz oprogramowania do uruchomienia modułu OptoScan GSM-C1.7a. Otrzymuje linki do tematów na forum, jednak nie znajduje konkretnych informacji. Po rozpakowaniu oprogramowania AVIRA wykrywa wirusa, co uniemożliwia jego użycie. Inni użytkownicy sugerują wyłączenie antywirusa lub korzystanie z innego oprogramowania antywirusowego, które nie zgłasza problemów. Użytkownik prosi również o instrukcję konfiguracji programu dla powiadomień typu CLIP.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA