Witam, prosze Was o odczytanie informacji zawartych w załączonym przeze mnie zrzucie.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammarcin1301993 napisał:Powróć do nominalnego napięcia i wtedy sprawdzaj cokolwiek. Przy jakichkolwiek zmianach, można się wszystkiego spodziewać, bez względu na to, czy prime działał 3 godziny czy 8. Pobierz debugging tools dla windows i zobacz co tam wyszło. Moduły powodujące BSOD, lub bezpośrednio z nim związane, są wyróżnione. Poza tym undervolting, powinien iść - w pewnym stopniu - w parze z underclock'ing - obniżenie fsb.dodam że przeprowadziłem na nim w zeszłym roku undervoltage
marcin1301993 napisał:Gdybym mógł to zainstalować
marcin1301993 napisał:Częste powody obniżenia Vcore.ntoskrnl.exe i win32k.sys
marcin1301993 napisał:Tyczy się to tego tematu? Pojedyńczy BSOD, nie jest jeszcze powodem do obaw. Notorycznie występujący, już powinien być sygnałem alarmowym. Jaki błąd jest zwracany przy próbie instalacji debugera?podała mi dokładnie które sterowniki nawaliły
marcin1301993 napisał:Trudno powiedzieć. Jak pisałeś na początku, uruchamiałeś grę. To inaczej wykorzystuje procesor, aniżeli typowe programy obciążające. Choć prime potrafi naprawdę wiele wycisnąć, to jednak wystarczyła gra. Miałem podobnie z haulin'em, który powodował BSOD przy obniżonym Vcore, a wszystkie inne gry działały spokojnie.Mam na myśli tylko wyjaśnienie dlaczego stresowanie CPU, albo raczej całego kompa, nie spowodowało błędu a zwykłe korzystanie już tak?
mi14chal napisał:Po czym to wnioskujesz?Bo z tego dumpa widać, że coś ze sprzętem jest nie tak.