Słyszałem że są takie telefony w których można ustawić blokadę konkretnych numerów przychodzących- przynajmniej tak słyszałem.
Możecie coś doradzić jeśli chodzi o model?
Możecie coś doradzić jeśli chodzi o model?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamzykfryd1 napisał:Prezentację telefonu mam wykupioną, chodzi mi o blokowanie konkretnych numerów z poziomu telefonu
R-MIK napisał:zykfryd1 napisał:Prezentację telefonu mam wykupioną, chodzi mi o blokowanie konkretnych numerów z poziomu telefonu
Skoro telefon tego nie potrafi (stacjonarnych z taka funkcją nie znam0 to pozostaje zewnętrzne urządzenie.
zykfryd1 napisał:\Pisałeś o blokowaniu konkretnych numerów, teraz piszesz o zastrzeżonych. O co właściwie chodzi?Tylko zastanawiam się na ile ta opcja jest skuteczna, skoro niektóre firmy /tak mnie poinformowała pani w orange/ potrafią obchodzić blokadę numerów zastrzeżonych.
instalatorPBS napisał:
Ja na szybko znalazłem KX-TG6711, KX-TG6811, KX-TG7511, KX-TG8051,KX-TG8611 i pewnie jeszcze parę innych modeli.
Pewnie jeszcze jakieś modele Gigaseta też się znajdą.
RP
zykfryd1 napisał:Dziękuję Wszystkim za pomoc
"\Pisałeś o blokowaniu konkretnych numerów, teraz piszesz o zastrzeżonych. O co właściwie chodzi? "
zastanawiałem się tylko czy to działa /blokowanie konkretnych numerów/,ponieważ mam wykupioną usługę blokowania nr przychodzących- zastrzeżonych a firmy to obchodzą i dzwonią z numerów zastrzeżonych.
Jeszcze raz dzięki