logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

dlaczego daliscie mój post na początkujący o funaju !!!!!!!!

dantess 21 Mar 2005 23:28 1038 2
REKLAMA
  • #1 1336977
    dantess
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    dlaczego daliscie mój post na początkujący o funaju !!!!!!!! rozmawiałem tam z ludzmi na temat a wy robicie coś atkiego na tym forum nikogo teraz nie ma a ja mam serwis 24h/ dobe
    żądam rekompensaty
  • REKLAMA
  • #2 1337146
    GKVIDEO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 34
    Witam nie jestem moderatorem , ale pyta Kolega czego jego post znalazł się w dziale dla początkujących:
    zdzich42 napisał

Cytat:
    Sprawdź analogowym miernikiem czy sygnał z IR dostaje się na port priocesora. Widoczne bedą pulsujące wychylenia podczas wydawania rozkazu z pilota

dantess napisał

Cytat:
    panie zdzichiu a na ktorej nodze procesora bo nie mam schematu i czy chodzi o procesor ten co wymieniałem?? czy ten TA....

i pewnie to było podstawą przeniesienia tego tematu dla początkujących bo w/g mnie wystarczyło jeżeli Kolega coś " kuma" w temacie napraw OTVC pomyśleć i podpwiedź zdzich-a już by wystarczyła żeby sprawdzić cały tor sterowania pilotem od odbiornika podczerwieni poprzez ewentualną telegazetę do procesora, a do tego nie trzeba mieć schematu , życzę powodzenia w naprawach i proszę na początek pomyśleć , a potem pisać wtedy jak już naprawdę nie wiadomo co robić i pewnie uniknie Kolega różnych nieporozumień, pozdrawiam G&KVIDEO
  • #3 1337652
    oldboy
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 536
    Słusznie zauważył G&KVIDEO. Merytoryczna zawartość postów oraz niedbała pisownia nie jest godna serwisanta. To jednak nie przeszkadza aby temat był kontynuowany w tym dziale.
REKLAMA