logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Vdo dayton cd 4626x, jak znaleźć mrq scl sda w zlączu EDI do sterowania LCD Opla

wojtek1985x 22 Lis 2013 21:34 3534 2
REKLAMA
  • #1 12981735
    wojtek1985x
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Witam, mam radyjko vdo dayton 4626x Wiem, ze ma ono możliwosc sterowania fabrycznym wyswietlaczem opla poprzez zlacze EDI. jest to 10 pinowa kostka, teraz moje pytanie czy ktos posiada schemat opis pinow do tej kostki, bo w internecie nie udalo mi sie go znaleźć, lub czy ktos wie jak mozna z pośród 10 pinów odnaleźć sygnal mrq scl sda wlasciwy dla wyswietlacza opla zafiry A . z góry dziekuje pozdrawiam Wojtek[/b]
    Załączniki:
    • Vdo dayton cd 4626x, jak znaleźć mrq scl sda w zlączu EDI do sterowania LCD Opla vdo_dayton_cd_4626x.jpg (7.78 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Vdo dayton cd 4626x, jak znaleźć mrq scl sda w zlączu EDI do sterowania LCD Opla wtyczka.jpg (8.2 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 13646759
    wojtek1985x
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Vdo dayton cd 4626x, jak znaleźć mrq scl sda w zlączu EDI do sterowania LCD Opla

udalo mi sie znalesc taki schemat, ale akurat ten model radia nie dziala bezposrdio z wyswietlaczem, potrzebna jest jeszce EDI Box ale nie wiem co to jest.
REKLAMA