Witam. Mam [Cs 1.6 2013 v48] wszystko było ok do póki nie zaczął wyskakiwać błąd Hl.exe i że w nim jest wirus
h9.......
k3.......
3r....... / *.dat (o takim rozszerzeniu znajduje wirusa
Mimo instalacji wielokrotnej problem się pojawia co poradzicie i co może być przyczyną ?
Oczywiście plik był skanowany AVG i Avastem wielokrotnie , nic nie wykrył .
Przez obecna chwile wygląda to tak wyłączam osłonę rezydenta odpalam grę, minimalizuje grę i odpalam osłonę.... -_- bardzo irytujące próbowałem na innej wersji Cs też pokazywał wirusa w podobnych plikach *.dat o tych dziwnych nazwach.
steam.dll tu dokładnie wykrywa wira
Dodano po 34 [minuty]:
Antywirus raz coś znalazł w w plikach cs i już cały czas i nie da go odpalić dopóki po prostu go nie wyłączę proszę o pomoc ;/
h9.......
k3.......
3r....... / *.dat (o takim rozszerzeniu znajduje wirusa
Mimo instalacji wielokrotnej problem się pojawia co poradzicie i co może być przyczyną ?
Oczywiście plik był skanowany AVG i Avastem wielokrotnie , nic nie wykrył .
Przez obecna chwile wygląda to tak wyłączam osłonę rezydenta odpalam grę, minimalizuje grę i odpalam osłonę.... -_- bardzo irytujące próbowałem na innej wersji Cs też pokazywał wirusa w podobnych plikach *.dat o tych dziwnych nazwach.
steam.dll tu dokładnie wykrywa wira
Dodano po 34 [minuty]:
Antywirus raz coś znalazł w w plikach cs i już cały czas i nie da go odpalić dopóki po prostu go nie wyłączę proszę o pomoc ;/