logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

integra 64+gsm lt-l - dzwoni , wysyla smsy ale nie na wszystkie numery

Konwektor 19 Sty 2014 21:38 1986 0
REKLAMA
  • #1 13196563
    Konwektor
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Mam dość dziwny problem. Centrala integra 64 podłączona na wejściu linii tel. do gsm lt-1.
    W module skonfigurowane centrum sms, numer pager, pin itp (działa poprawnie).
    W centrali powiadamianie, zdarzenia itp.
    Mam 2 numery komórkowe do powiadamiania głosowego dla właścicieli(w centrali brak modułu voice). W przypadku naruszenia centrala dzwoni po podane numery.
    Do tego momentu ok.
    Te same numery sa wpisane jako pager/sms - z zachowaniem numeru stacji pager.
    Centrala nie wysyła nic.
    Dopisałem dodatkowo swój numer tylko jako pager/sms, i o dziwo - centrala dzwoni do właścicieli, nie wysyła im smsów, ale ja smsa otrzymuję.
    Próbowałem zmienić kolejność numerów i po powiadamianiu głosowym najpierw jest mój numer na pager/sms następnie znowu pager/sms do właścicieli, nie pomaga.
    Nadal ja otrzymuję info o naruszeniu i z jakiej czujki,pozostałe 2 numery nie, centrala tylko do nich dzwoni.
    Gdzie tkwi błąd????
    poniżej 2 zrzuty z downloadx
    integra 64+gsm lt-l - dzwoni , wysyla smsy ale nie na wszystkie numery integra 64+gsm lt-l - dzwoni , wysyla smsy ale nie na wszystkie numery
  • REKLAMA
REKLAMA