swiercm napisał: Podaj pełną specyfikację sprzętu komputerowego wraz z marką i modelem zasilacza.
Daj zrzut a CristalDiskInfo
Daj zrzut z HWmonitora.
Mam nadzieję, że uda Ci się to wykonać.
Przepinałeś przewód sygnałowy monitora do drugiego gniazda karty graficznej?
Trudno mi coś więcej o specyfikacji powiedzieć. To urządzenie to wyważarka do kół. Nawet trudno mi się dokopać w niej do zasilacza do płyty.
Nie ma tam dysku a program wyważarki uruchamia się z pendriva. Więc wykonanie jakichkolwiek testów jest nie możliwe.
Urządzenie używa karty graficznej na płycie i jest tylko jedno gniazdo.
Ta płyta jest drugą (na pierwszej wogóle nic nie ruszało). Nastepuje poprawne bootowanie i po chwili obraz z znika a dioda zasilania monitora zaczyna migać.
Dodano po 49 [sekundy]: elessar87 napisał: Nie mam pojęcia o co chodzi. Co to za urządzenie? Jaka jest specyfikacja komputera? Podałeś tylko oznaczenie płyty głównej. Wypisując resztę nie zapomnij uwzględnić zasilacza.
Trudno mi coś więcej o specyfikacji powiedzieć. To urządzenie to wyważarka do kół. Nawet trudno mi się dokopać w niej do zasilacza do płyty.
Nie ma tam dysku a program wyważarki uruchamia się z pendriva. Więc wykonanie jakichkolwiek testów jest nie możliwe.
Urządzenie używa karty graficznej na płycie i jest tylko jedno gniazdo.
Ta płyta jest drugą (na pierwszej wogóle nic nie ruszało). Nastepuje poprawne bootowanie i po chwili obraz z znika a dioda zasilania monitora zaczyna migać.
Dodano po 39 [sekundy]: beo napisał: Astonbalt napisał: z pewnym urządzeniem
jakim?
To jest wyważarka do kół samochodowych