Witam. Mieszkam w bloku i posiadam w jednym pokoju komputer stacjonarny do którego mam podłączony router linksys WRT160N oraz dwa laptopy w innych pokojach. Router się popsuł ( tzn komputer w ogóle go nie wykrywa) i chciałbym kupić coś nowego. Problem jest tylko taki, że ściany w mieszkaniu mam dość grube. Jeżeli laptopa mam w pokoju z routerem to prędkość internetu pokazuje mi około
50 - 60 mb w dzień, a na drugim końcu mieszkania około 2 mb. Szukałem w google i dużo jest przekierowań na elektrode gdzie ludzie polecają ten router. Prosiłbym o jakieś wskazówki dotyczące wyboru routera, bo nie za bardzo się znam na routerach. Mieszkanie to około 100m^2, 4 pokoje. Moge podać także parametry komputerów jeśli będzie taka potrzeba.
50 - 60 mb w dzień, a na drugim końcu mieszkania około 2 mb. Szukałem w google i dużo jest przekierowań na elektrode gdzie ludzie polecają ten router. Prosiłbym o jakieś wskazówki dotyczące wyboru routera, bo nie za bardzo się znam na routerach. Mieszkanie to około 100m^2, 4 pokoje. Moge podać także parametry komputerów jeśli będzie taka potrzeba.