Witam, szukam karty graficznej do płyty głównej Asus m2n-mx. Wiem, że tematy o tym były już poruszane, ale z tego co tam widziałem to komputery miały albo inny zasilacz niż mój, albo inny procesor. A ja się na tym specjalnie nie znam i nie wiem na co może sobie pozwolić ten zasilacz, który mam i czy rodzaj procesora nie będzie jakoś kolidował z kartą. Poniżej opiszę co i jak a jeśli jednak było już o tym samym to proszę o link do tematu
Dane komputera:
Płyta główna Asus M2N-mx
Procesor AMD Athlon 64 2x 2.1 ghz
2 gb RAM
Zasilacz Delta Electronics DPS-450PB-4D 430W outupt
Dysk twardy Seagate 320gb
Wbudowana grafika Nvidia GeForce 6100/nForce 430
Mam też na obudowie 3 wiatraczki
Chodzi mi o kartę, na której gry które spełniają wymagania reszty komputera chodziłyby płynnie na jakiś przyzwoitych detalach i się nie zacinały. Ważne też, żeby zasilacz i cała reszta dobrze z kartą współgrały i nie było jakiś problemów ze sprzętem. Chciałbym wydać tak do ok 120zł. Więc jak ktoś może coś doradzić to bardzo proszę. Z góry dziękuje
Dane komputera:
Płyta główna Asus M2N-mx
Procesor AMD Athlon 64 2x 2.1 ghz
2 gb RAM
Zasilacz Delta Electronics DPS-450PB-4D 430W outupt
Dysk twardy Seagate 320gb
Wbudowana grafika Nvidia GeForce 6100/nForce 430
Mam też na obudowie 3 wiatraczki
Chodzi mi o kartę, na której gry które spełniają wymagania reszty komputera chodziłyby płynnie na jakiś przyzwoitych detalach i się nie zacinały. Ważne też, żeby zasilacz i cała reszta dobrze z kartą współgrały i nie było jakiś problemów ze sprzętem. Chciałbym wydać tak do ok 120zł. Więc jak ktoś może coś doradzić to bardzo proszę. Z góry dziękuje