logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Echo mikrofonu w CS i World of Tanks – czysty dźwięk tylko w Skype/GG, jak naprawić?

fast3t 06 Lut 2014 16:04 4401 6
REKLAMA
  • #1 13269028
    fast3t
    Poziom 9  
    Witam.
    Mam problem z echem w grach np CS lub World of Tanks. Gdy Coś mówię to jest jakbym krzyczał w lesie :P Na skype czy też GG głos jest czysty i bardzo dobry :P Przeczytałem już chyba wszystkie podobne tematy ale nic mi nie pomogło dodam że Miks Stereo w nagrywaniu mam wyciszone :) Proszę o szybką odpowiedź :)
  • REKLAMA
  • #2 13269098
    Dziaduszyn
    Poziom 17  
    Ocena: 70
    A sprawdzałeś opóźnienia sieci?:D
    Ping masz pewnie jak stąd do wiaduktu:D
  • REKLAMA
  • #3 13269241
    fast3t
    Poziom 9  
    To nie chodzi o ping bo w cs jak i czolgach mikro sprawdzalem w ustawieniach gry nie wchodzilem na serwa jeszcze ;D
  • #4 13273640
    fast3t
    Poziom 9  
    Nikt nie pomoże ??
  • REKLAMA
  • #5 13273673
    kiss39
    Poziom 39  
    Ocena: 636
    Witam.
    fast3t napisał:
    Przeczytałem już chyba wszystkie podobne tematy ale nic mi nie pomogło dodam że Miks Stereo w nagrywaniu mam wyciszone :) Proszę o szybką odpowiedź :)

- a widzisz szukałeś i nie wyszukałeś:)
    Temat problemu Echa "TS3 ustawienia audio" przedstawia 316Artur_PL sturmovik.pl zobacz może to Ci pomoże rozwiązać problem...
    http://www.youtube.com/watch?v=7lkI_vtmPmc
  • #6 13277136
    fast3t
    Poziom 9  
    Sprawdziłem ten filmik ale ja nie mam czegoś takiego Głośność mikrofonu w Głośność główna jak gość na filmiku. Robiłem reinstal systemu bo i tak już musiałem lecz problem dalej jest ten sam. Na skype elegancko wszystko słychać a w grach nie tylko echo - Siema Siemaa Siemaaaaa a na końcu pisk...

Dodam że mikro mam podłączone z przodu ale gdy z tyłu podłącze jest to samo...
  • REKLAMA
  • #7 13286312
    fast3t
    Poziom 9  
    Sprawa załatwiona temat do zamknięcia

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z echem w mikrofonie podczas gier, takich jak CS i World of Tanks, mimo że dźwięk jest czysty na Skype. Po sprawdzeniu ustawień i wyciszeniu Miksu Stereo, problem nadal występuje. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie opóźnień sieciowych oraz polecają filmik dotyczący ustawień audio w TeamSpeak 3, jednak użytkownik nie znajduje odpowiednich opcji w swoim systemie. Ostatecznie, użytkownik informuje, że problem został rozwiązany, ale nie podaje szczegółów dotyczących rozwiązania.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA