logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Naprawa prawego przycisku myszy Logitech G700 - serwis w Warszawie?

lopa97 19 Lut 2014 15:02 3825 7
REKLAMA
  • #1 13321190
    lopa97
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    witam. mam problem z przyciskiem,prawym przyciskiem wyżej wymienionej myszki. przy celowaniu w grach przy przyciśnięciu i trzymaniu przycisku celowanie przerywa,celuje i przestaje i tak ciągle. nie da się przymierzyć w coś dokładnie. z tego co pytałem to nie opłaca się naprawiać myszek,chociaż ta mnie kosztowała ponad 400 zł. ma rok.ale papiery zostały wyrzucone wiec brak gwarancji.myszka była kupiona w UK. ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić ? jakiś serwis czy ktoś kto by się podjął naprawy w Warszawie ? szkoda myszki po prostu. a jeśli nie da rady czy polecacie kupić do gier TRACER GHOST AVAGO 5050 ? czy po zmianie na taka będę czul wielka różnice co do ciężaru i dokładności ruchowej ? dziękuje z góry i pozdrawiam :)
  • REKLAMA
  • #2 13321247
    mamakapcia
    Poziom 17  
    Ocena: 64
    Wymień przycisk.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 13321267
    pawel899
    Poziom 22  
    Ocena: 30
    Rozbierz ją i spróbuj dobrać mikrostyk.
  • #4 13321270
    lopa97
    Poziom 11  
    nie jestem elektronikiem wiec boje sie cos zepsuc w niej. poza tym podobno czesci nie sa do dostania . nie znam sie na tym po prostu.wole zeby zrobil to ktos kto sie zna. to za droga myszka zeby ktos taki bez doswiadczenia w niej grzebal.tak mysle.
  • REKLAMA
  • #5 13321403
    mamakapcia
    Poziom 17  
    Ocena: 64
    lopa97 napisał:
    nie jestem elektronikiem wiec boje sie cos zepsuc w niej. poza tym podobno czesci nie sa do dostania . nie znam sie na tym po prostu.wole zeby zrobil to ktos kto sie zna. to za droga myszka zeby ktos taki bez doswiadczenia w niej grzebal.tak mysle.

Części i może nie ma, ale są zamienniki.

P.S Popraw pisownię w postach, bo zaraz jakiś moderator się przyczepi...
  • #6 13370090
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 13373224
    Eidems
    Poziom 29  
    Ocena: 253
    Na allegro kilka osób sprzedawało usługę w postaci wymiany mikroprzełączników, można też kupić markowe zamieniiki lub oryginalne przełączniki, trzeba dobrze poszukać;)
  • #8 15852134
    lopa97
    Poziom 11  
    Do zamknięcia.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z prawym przyciskiem myszy Logitech G700, który przerywa działanie podczas celowania w grach. Myszka, zakupiona w UK, ma rok, ale nie jest objęta gwarancją z powodu braku dokumentów. Użytkownik poszukuje serwisu w Warszawie, który mógłby naprawić przycisk, obawiając się samodzielnej naprawy. W odpowiedziach sugerowane są różne rozwiązania, w tym wymiana mikrostyku, poszukiwanie zamienników oraz usługi naprawcze dostępne na platformach sprzedażowych. Wskazano również na możliwość zakupu innej myszki, TRACER GHOST AVAGO 5050, i pytano o różnice w ciężarze i dokładności.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA