Witam znowu
Mam problem ze skonfigurowaniem na routerze D-Likn DI-604 statycznego IP czyli tak co by każdy IP był przyporządkowany do każdej kary sieciowej.
A więc tak
, mam 12 luda w sieci każdy ma kartę sieciową z bodajże własnym adresem MAC i właśnie nie wiem czy ma dobrze skonfigurowany ten adres, bo zawsze po jakimś czasie prawie wszyscy mają przydzielony przez router adres dynamiczy, ale jak patrzę na adres dynamiczny i adres statyczny to nie licząc IP wszystko jest takie same (nazwa kompa, adres mac) więc chyba źle nie wpisuje danych, co o tym myślicie, i co radzili byście co bym zrobił ?
Dam fotke dla tych co nie znają routera a wiedzą gdzie co wpisać
>>>TU<<<
Szukałem na forum i to nie jednym, na necie ale dalej nic nie znalazłem
więc proszę was znowu o pomoc
P.S. Dodam że nawet jak dacie odpowiedz za którą z góry dziękuję to szybko nie odpowiem czy pomogła bo te samo zmienianie się adresu IP występuje w naprawdę różnych odstępach czasu
(więc może przetestuje to dzisiaj za 10 min a może za kilka godzin - dni
)
Pozdrawiam
Mam problem ze skonfigurowaniem na routerze D-Likn DI-604 statycznego IP czyli tak co by każdy IP był przyporządkowany do każdej kary sieciowej.
A więc tak
Dam fotke dla tych co nie znają routera a wiedzą gdzie co wpisać
>>>TU<<<
Szukałem na forum i to nie jednym, na necie ale dalej nic nie znalazłem
P.S. Dodam że nawet jak dacie odpowiedz za którą z góry dziękuję to szybko nie odpowiem czy pomogła bo te samo zmienianie się adresu IP występuje w naprawdę różnych odstępach czasu
Pozdrawiam