logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Drukarka atramentowa - 2600 wydrukowanych stron, kupować?

Petro-7 19 Kwi 2014 13:06 1119 2
REKLAMA
  • #1 13524480
    Petro-7
    Poziom 10  
    Witam, kupilem na Allegro drukarke Epson XP-800, miala byc ona powystawowa, z przebiegiem max. 50 stron. Okazalo się, ze przebieg to 2600 stron, ale u mnie wszystko dziala i cena jest korzystna.
    I tutaj mam pytanie, bo wiem ze laserowki to nawet po pareset tysiecy potrafia wydrukować, a jak to jest dla tego atramentowego modelu Epsona? To dopiero poczatek, czy tez urzadzenie jest juz na wykonczeniu i niedlugo mi padnie? Mam to 10 dni na zwrot, wiec chcialbym wiedziec czy sie w to pakowac czy nie.

Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz :)

PS. Przepraszam za brak polskich znakow w niektorych miejscach, ale pisze z telefonu i klawiatura samsunga wariuje...
  • REKLAMA
  • #2 13526888
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 13632820
    Petro-7
    Poziom 10  
    OK, dzwoniłem na infolinię Epsona i dowiedziałem się że dużo to jest ~35 000 stron, ważniejsza niż ilość jest jednak grubość materiału, na którym drukowano - im grubszy, tym drukarka szybciej się zużywa.

Drukarkę sobie zostawiłem, dokupiłem zamienniki po 5zł/sztukę i wszystko super działa :)
REKLAMA