logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

yarvik tab 310 - Pokazuje sie tylko "Welcome".

muminek70 25 Kwi 2014 17:41 2940 8
REKLAMA
  • #1 13541937
    muminek70
    Poziom 16  
    Ocena: 31
    Witam. Dostałem od znajomego tablet do naprawy firmy Yarvik Tab310. Po próbie załączenia tego tabletu jest tylko na wyświetlaczu "Welcome"
    yarvik tab 310 - Pokazuje sie tylko "Welcome". i tak może sie świeci aż padnie bateria. Po kombinacjach klawiszami mamy takie coś:
    Po spedzeniu długich wieczorów nad google doczytałem sie że powinno byc recovery na karcie SD. Karta jest ale bez recovery (niestety nie ma skąd zassac )
    Dowiedziałem sie że jego dzieci dorwały ten tablet i coś narobiły. Czy posiada ktoś recowery z tego tabletu? bo z tego co doczytałem to tylko przez SD można go ozywic.
  • REKLAMA
  • #2 13842406
    xironeksik
    Poziom 22  
    Ocena: 71
    Witam,

Kolego czy poradziłeś sobie z tym tabletem? Mam identyczny problem. Z góry dziękuje za pomoc.
  • REKLAMA
  • #3 13856261
    muminek70
    Poziom 16  
    Niestety nie rozwiązałem tego problemu. Jeśli tobie się uda to poproszę daj znać.
  • REKLAMA
  • #4 13858554
    xironeksik
    Poziom 22  
    To co masz na zdjęciu nr 2 i wtedy gdy odlicza z 5 do 1 puścisz 3 klawisze i klikniesz jeszcze raz (wszystko musi odbyć się szybko w tych 5 sec) to odpala się procedura recovery z karty pamięci. Niestety nie mam programu który oryginalnie był na karcie micro sd. Gdybym go miał nie będzie problemu z wgraniem na nowo androida. Gdyby ktoś mógł skopiować zawartość i podesłać link (oryginalnie producent dawał do tabletu taką kartę - ja jej niestety nie posiadam).
  • #5 13866869
    muminek70
    Poziom 16  
    No właśnie też nie mam tego oprogramowania jakie było na karcie SD. Szukałem na różnych stronach, praktycznie przefiltrowałem całe google i nic nie znalazłem ;(
    Ba nawet pisałem na tych stronach gdzie reklamowali ten tablet i cisza.
  • REKLAMA
  • #6 13873136
    xironeksik
    Poziom 22  
    No to możemy jedynie liczyć, że ktoś dobroduszny podeśle link(a) do zassania.
  • #7 14253108
    muminek70
    Poziom 16  
    Czy ktoś już rozwiązał ten problem?
  • #8 14323660
    xironeksik
    Poziom 22  
    Nadal brak softu;-(
  • #9 16169208
    zibidop
    Poziom 2  
    Witam, mam dokładnie ten sam problem. Ratunku!

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z tabletem Yarvik Tab310, który po włączeniu wyświetla jedynie ekran "Welcome" i nie przechodzi dalej. Po próbach kombinacji klawiszy, użytkownik dowiedział się, że tablet może być uratowany poprzez procedurę recovery z karty SD, jednak nie posiada oryginalnego oprogramowania. Inni użytkownicy również borykają się z tym samym problemem i poszukują linków do pobrania odpowiedniego oprogramowania, które pierwotnie było dostarczane z tabletem. Wiele osób nie znalazło rozwiązania, a poszukiwania oprogramowania nie przyniosły rezultatów.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA