logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór głośników 5.1 do 1000 zł: Logitech Z906, Microlab H600D czy Edifier S550?

Borciuu 28 Kwi 2014 20:39 990 4
REKLAMA
  • #1 13551813
    Borciuu
    Poziom 9  
    No coz , jak w temacie ;p
    Wiec tak ,aktualnie mam logitech x-530 , są ze mna ponad 3 lata i nie narzekam ale maja swoje wady oraz chcialbym cos lepszego !
    Glosniki przedewszystkim do muzyki tak w 65% ,20% filmy a te 15% to gry bo bywa pograc w bf :D
    Moim faworytem sa z5500 ale jest jeden problem ,nowych nie dostane a kupic uzywane to juz ryzyko dlatego myslalem nad gorszymi nastepcami z906.
    Na drugim miejscu są microlab h600d a na 3 edifier s550
    Moja wiedza opiera sie na czytaniu internetu , przedewszystkim for lecz tematy mialy najczesciej przynajmniej z rok wiec pd tamtego czsu powinno sie cos ciekawego pojawic na rynku .
    Do wydania okolo 1000 zł !
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 13551969
    Borciuu
    Poziom 9  
    Trafna uwaga , wlasciwie tu mam dylemat..
    Z jednej strony lubie ten dzwiek ze wszad a z drugiej to zbedny sentyment. Ale swoja droga do kolumn(bo o nie chyba chodzi) przydalby sie amplituner chyba ze sie myle.
  • REKLAMA
  • #4 13552030
    telecaster1951
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 818
    Jeżeli chcesz to podłączać do komputera, jak mniemam, to po co Ci tuner? Wystarczy sam wzmacniacz. Za 1000zł spokojnie kupisz używany sprzęt stereo.
    Podaj metraż pokoju, rodzaj muzyki, oczekiwania.
  • #5 13552084
    Borciuu
    Poziom 9  
    Pokoik to 3,5 x 3 m.
    Rodzaj muzykito przedewszystkim nowoczesna czy inaczej elektroniczna oraz "rapsy" czyli hip hop.
    Moje oczekiwania to dobra jakosc ,glosny dzwiek i cos co x-530 mi pokazaly troszke to bass ze musialem zadbac o szyby w meblach.

Sory za "niechlujną pisownię" ale jedna reka mi nie dziala bo jestem po operacji obojczyka i mecze sie z klawiatura ekranowa.
REKLAMA