Witam! Mam do was prośbę możecie mi dobrą kartę i zasilacz w rozsądnej cenię ?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamKasek21 napisał:http://allegro.pl/silverpower-seasonic-400w-sp-ss400-gwarancja-i4174339088.html
+ po sprzedaży starej karty kupisz HD5770.
+ OC procesora do ~3.3-3.4GHz.
sadek157 napisał:Możecie znalesc na alledrogo mi czesci góry thx?
fiend_ napisał:Z bf3 i gta 4 to sobie żartujeszBez przesady. Do tych gier trzeba po pierwsze quada, po drugie kartę za co najmniej 500zł żeby ładnie na wysokich szło. Niemniej jednak ten 8400gs przy 5770 to jak maluch przy subaru sti
Kasek21 napisał:Lepszej karty do posiadanego procesora nie ma sensu.
fiend_ napisał:Z bf3 i gta 4 to sobie żartujeszBez przesady. Do tych gier trzeba po pierwsze quada, po drugie kartę za co najmniej 500zł żeby ładnie na wysokich szło.
młody14 napisał:fiend_ napisał:Z bf3 i gta 4 to sobie żartujeszBez przesady. Do tych gier trzeba po pierwsze quada, po drugie kartę za co najmniej 500zł żeby ładnie na wysokich szło.
Hehehe :> No chyba nie... BF3 na HD5850 działa na full (BF4 działa prawie na najwyższych) i to przy Pentiumie G2130, także ten.. Żadnej karty za 500zł nie trzeba to tych gier.
Co do GTA4... Ta gra jest tak skopana, że jednemu działa na full na 9600GT a drugiemu ledwo co na HD6950.
młody14 napisał:fiend_ napisał:Z bf3 i gta 4 to sobie żartujeszBez przesady. Do tych gier trzeba po pierwsze quada, po drugie kartę za co najmniej 500zł żeby ładnie na wysokich szło.
Hehehe :> No chyba nie... BF3 na HD5850 działa na full (BF4 działa prawie na najwyższych) i to przy Pentiumie G2130, także ten.. Żadnej karty za 500zł nie trzeba to tych gier.
Co do GTA4... Ta gra jest tak skopana, że jednemu działa na full na 9600GT a drugiemu ledwo co na HD6950.