logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Android - indywidualne powitanie dla wybranych, natrętnych numerów

Pawel1812 12 Maj 2014 22:49 1581 6
REKLAMA
  • #1 13595915
    Pawel1812
    Poziom 26  
    Ocena: 265
    Witam
    Aplikacje typu Blacklist znam i są one skuteczne. Chciałbym jednak aby telefon wybranym numerom przekazał "kilka słów" po czym się rozłączył. Czy istnieje taka możliwość? Budżet jest elastyczny pytaniem pozostaje tylko jak ten problem rozwiązać?
    Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie.
  • REKLAMA
  • #2 13599192
    Zenek
    Poziom 30  
    Ocena: 135
    Czyli i na Androida, i na stacjonarny...
    Nie znam, ale mam uwagę z własnego doświadczenia: gdy pewni "konsultanci" usłyszą słowa, które według nich uwłaczają ich godności... wtedy dopiero zaczynają dzwonić. Po to, aby uprzykrzyć życie i "odwdzięczyć" się za potraktowanie.
    Zatem mam nadzieję, że słowa, które przekazywać będzie telefon- będą miłe ;)
  • REKLAMA
  • #3 13599261
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2246
    Raczej nie ma takiego programu, nawet gdyby był, to na te numery z reguły nie można "oddzwonić" bo kiedyś próbowałem.
  • #4 13599803
    Pawel1812
    Poziom 26  
    Ocena: 265
    Nie chodzi mi o konsultantów z call center lecz o osoby prywatne i ich prywatne, predefiniowane wcześniej j numery. Słowa mają być jak najbardziej miłe i uprzejme, lecz stanowcze.
    Chodzi mi o alternatywe dla zmiany numeru aby pozbyć się "natrętów".
  • REKLAMA
  • #5 13599809
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2088
    Nie spotkałem takiego programu więc pozostaje Ci blacklist jedynie.
  • REKLAMA
  • #7 13600005
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2246
    Autorowi chodziło o " przekazał "kilka słów" po czym się rozłączył", czyli chodzi o połączenie głosowe, a nie o przesłanie wiadomości.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje rozwiązania na Androida, które umożliwi automatyczne przekazywanie miłych słów wybranym numerom telefonicznym przed rozłączeniem. Wskazano, że aplikacje typu Blacklist są skuteczne, ale nie spełniają jego wymagań. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że nie ma znanych programów realizujących tę funkcjonalność, a jedyną opcją pozostaje blokowanie numerów. Zasugerowano również przeszukanie sklepu Google Play w poszukiwaniu aplikacji, które mogą oferować automatyczne odpowiedzi, jednak nie są one bezpośrednio związane z połączeniami głosowymi.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA