logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Aplikacja do blokowania numerów i SMSów z opcją hasła

tracer87 16 Lip 2018 12:04 795 7
REKLAMA
  • #1 17331713
    tracer87
    Poziom 3  
    Ocena: 2
    Witam, czy spotkał się ktoś z aplikacją, która umożliwi blokowanie wybranych numerów przychodzących i wychodzących jak i smsów ?
    Ponadto czy można zablokować aplikację na hasło tak żeby podczas próby włączenia prosiło o podanie hasła ?
    Potrzebuję to dla starszej osoby i chcę zdefiniować tylko kilka wybranych numerów.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 17331907
    tracer87
    Poziom 3  
    Sprawdzałem większość aplikacji, które miały w nazwie parental control, kontrola rodzicielska i ocenę wyższą niż 4, niestety nie znalazłem nic co by sprawdziło się. Pozostaje mi najprawdopodobniej połączenie działania dwóch aplikacji, jedna do blacklisty, a druga do kontroli rodzicielskiej.
  • REKLAMA
  • #5 17332310
    Krzys55
    Poziom 28  
    Ocena: 305
    Jeżeli to android, to numery przychodzące i sms blokujesz z poziomu ustawień. Nie potrzebujesz dodatkowej apk.
  • #6 17332565
    tracer87
    Poziom 3  
    A mógłbyś podesłać link do aplikacji Calls Blacklist bo po wpisaniu frazy wyszukuje kilku aplikacji.
    Tak jest to telefon z Androidem, ale nie ma możliwości blokowania bez zewnętrznej aplikacji.
    Chcę zezwolić tylko na połączenia i smsy z wybranych numerów oraz zablokować możliwość usuwania lub dodawania numerów, czyli dodatkowo aplikacja powinna mieć możliwość założenia hasła przed edycją czy próbą połączenia/sms'a na inny numer.
  • REKLAMA
  • #8 17333535
    tracer87
    Poziom 3  
    Aplikacja w wersji darmowej nie ma możliwości uruchomienia hasła.
    Wersja PRO kosztuje 6,00 zł, lepszej aplikacji nie widziałem.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje aplikacji do blokowania wybranych numerów przychodzących i wychodzących oraz SMS-ów, z opcją zabezpieczenia hasłem. W odpowiedziach zasugerowano poszukiwanie aplikacji pod hasłami "black list" oraz "parental control". Użytkownik sprawdził wiele aplikacji, ale nie znalazł odpowiedniej, co skłoniło go do rozważenia połączenia dwóch aplikacji. Zasugerowano aplikację "Calls Blacklist", jednak użytkownik zauważył, że darmowa wersja nie oferuje opcji hasła, a wersja PRO kosztuje 6,00 zł. Dodatkowo, dla telefonów z Androidem, istnieje możliwość blokowania numerów z poziomu ustawień systemowych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA