logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zakup chlorku i papieru kredowego - gdzie i za ile?

_Brutus 14 Kwi 2005 18:11 2885 7
REKLAMA
  • #1 1399370
    _Brutus
    Poziom 12  
    Mam pytanie. Gdzie można kupić papier kredowy (w papierniczym?)? i ile on kosztuje, jestem ze wsi, to widać...daleko od miasta i nie wstydzę siętego, tylko, że nie mam warunków rozwoju:) Ile kosztuje laminat, chlorek itd???
  • REKLAMA
  • #2 1401661
    czarutek
    Poziom 34  
    Ocena: 86
    Zamiast chlorku bezpieczniej jest stosować B327. Chemię i laminat kupisz np. na www.tme.pl
    Zamiast papieru kredowego lepiej jest stosować jednostronnie powlekany do drukarek atramentowych (droższy), np. HP. Niedługo będę kupował kolejną paczkę. Jak chcesz, to Ci kilka arkuszy wyślę.
  • REKLAMA
  • #3 1401726
    djpeterek
    Poziom 23  
    Ocena: 27
    papier kredowy można zamówić w papierniczym jeśli nie ma na sklepie oni mają dostęp do takich rzeczy jak ta zrobiłem po miesiącu wypocin
  • #4 1402439
    _Brutus
    Poziom 12  
    Czarutek serio mówisz. Przysłał być???? Jakim sposobem????
  • REKLAMA
  • #5 1402561
    czarutek
    Poziom 34  
    A to poczta do Was też nie dochodzi :? ;)
  • #6 1403119
    _Brutus
    Poziom 12  
    hehe :D a za darmo???? Możemy dogadać się na maila :) Co????
  • REKLAMA
  • #7 1403622
    czarutek
    Poziom 34  
    Ach rozumiem, to ja powinienem, sorki... ;)
  • #8 1404902
    _Brutus
    Poziom 12  
    Sorki. wiesz nigdy nie dostałem niczego za darmo z dobraj woli ofiarowującego :) :D

pzdr.

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono kwestie zakupu papieru kredowego oraz chemii do laminowania, w tym chlorku i laminatu. Papier kredowy można zamówić w sklepach papierniczych, które mają dostęp do takich materiałów, nawet jeśli nie jest on dostępny bezpośrednio na półce. Jako alternatywę dla papieru kredowego rekomendowany jest papier jednostronnie powlekany do drukarek atramentowych, który jest droższy, ale lepszy jakościowo. W zakresie chemii do laminowania wskazano, że zamiast chlorku bezpieczniej jest stosować preparat B327. Laminat i chemię można nabyć w sklepach internetowych, np. na www.tme.pl. Wymiana materiałów i próbek między uczestnikami dyskusji była również poruszona, jednak bez konkretnej informacji o cenach.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA