logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Overmax Vertis Expi – zalety, wady i alternatywy do 450 zł – czy warto kupić?

czarus262 22 Maj 2014 14:53 1521 2
REKLAMA
  • #1 13625032
    czarus262
    Poziom 9  
    Czy polecacie Overmax vertis expi? Czy może jakiś inny telefon do 450 zł?
    Podajcie jakieś wady i zalety. Dziękuje. :DD
  • REKLAMA
  • #2 13924114
    cipciok
    Poziom 1  
    Nie radzę kupować tego urządzenia. Kupiłem na firmę dwa takie urządzenia z strony overmania.pl - przez pierwsze 3 miesiące jako tako działały. Jednak jeden z nich uległ poważnej awarii. Nie chciał się włączyć. Został wysłany na serwis. Telefon wrócił jednak nie działa dotyk. I teraz już jest moje 4-te zgłoszenie odsyłając na serwis do nich że nie działa, a oni odsyłają że niby działa. NIGDY nie polecam tej firmy. Już jesteśmy ponad 1,5 miesiąca bez telefonu, a jak dalej pójdzie będziemy musieli podjąć drastyczniejsze środki. Jakby ktoś miał wątpliwości, że nie jestem z konkurencji to posiadam zgłoszenia serwisowe które zawsze mogę udostępnić.
  • #3 14207893
    michałekkk
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Firma overmax powinna sie nazywać "Under-rice" bo obok ryżu to nawet nie stało !!!
    totalna chińszczyzna zastanawiam się w ogóle co TO MA BYĆ to nawet nie jest dobre jako zabawka dla dziecka bo moze sie pokaleczyć tym syfem.
    Kuszą dobrymi specyfikacjami ale jakość ,wytrzymałość dają bardzo bardzo dużo do myślenia kupiłem 2 telefony tego producenta co prawda uszkodzone Overmax vertis 02 i overmax expi po rozebraniu verits 02 okazało się ze cały telefon się rozwala sam taka autodestrukcja wszystkie przewodziki sie urywają przyklejone na śline (chińską)
    wyświetlacz lcd nie jest wymienialny !! brak szyny szybkiego montażu OGÓLNIE STRASZNA KICHA - KAŻDY ICH PRODUKT a vertis expi wystarczy że spadł na parkiet i pękł wyświetlacz miałem samsunga gt-5510i -telefon "czołg" spadał 1000 razy był w temp -20 i + 30 i nawet się nie zawiesił ! jednak te pare złoty zawsze warto dołożyć żeby było dobrze !! aha i serwis jest naprawde do dupy ale tak serio serio
    raz że zero kontaktu a dwa astronomiczne CENY napraw które i tak zaraz szlag trafi
REKLAMA