Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

myjka cisnieniowa putzmeister 350bar

23 Maj 2014 06:52 1002 6
  • Poziom 2  
    Witam jest to moj pierwszy post wiec pewnie zamieszalem i nie na tym forum szukam pomocy za to z gory przepraszam
    Problem polega na tym ze kupilem myjke cisnieniowa putzmeister 350bar i po wlaczeniu chodzi idealnie, dodam ze jest to nowa myjka natomiast po uplywie ok 10s myjka dlawi silnik i sie wylacza. co to moze byc?
    Darmowe szkolenie: Ethernet w przemyśle dziś i jutro. Zarejestruj się za darmo.
  • Poziom 37  
    flower88 napisał:
    … myjka natomiast po uplywie ok 10s myjka dlawi silnik i sie wylacza. co to moze byc?

    Wyłącza się silnik podczas pracy /mycia/, czy w stanie włączonym bez mycia?
  • Poziom 2  
    przy wlaczonym silniku chodzi bez problemu jednak przy nacisnieciu pistoletu chodzi 15 sekund i odlacza silnik
  • Poziom 37  
    Jedyne co mi się nasuwa na myśl, to za mały wydatek wody na zasilaniu.
  • Poziom 2  
    odlaczylem czujnik poboru wody i maszyna chodzi idealnie nie rozlacza silnika czyli wychodzi na to ze pobor wody jest wiekszy niz kran jest w stanie dac trzeba chyba zmienic miejsce podlaczenia wody
  • Pomocny post
    Poziom 37  
    Czujnik MUSI być podłączony, bo „uwalisz” sprzęt. Zasil z dwóch punktów i przejdź na większy przekrój.
  • Poziom 2  
    tak czujnik juz jest na swoim miejscu poprostu chcialem sprawdzic w ten sposob czy chodzi to o ilosc wody czy cos innego i problem rozwiazany dzieki za pomoc