Witam
Posiadam internet z kablówki toya, wygląda to tak:
- modem od toya cisco - do którego nie mam dostępu i nie mogę w nim ingerować
- do niego podpięty modem asus RT-AC56U
Gdy sprawdzam swoje ip na str www w internecie to znajduje mi siedzibę toya w Katowicach 31.182.95.49
Reszta wygląda jak na obrazku:
Link
Chciałbym ustawić DDNS, ale nie mogę, bo mam komunikat:
"Router sieci bezprzewodowej aktualnie wykorzystuje prywatny adres IP WAN (192.168.x.x, 10,x,x,x, lub 172.16.x.x). Router ten może znajdować się w środowisku wielu NAT, a w tym środowisku usługa DDNS nie może działać."
Link
Jestem w tym temacie kompletnie zielony, a w necie nie mogę nic znaleźć, pokierujcie mnie proszę, co ustawić i co zmienić w moim przypadku, żeby ustawić DDNS, dzięki czemu będę miał dostęp do dysku usb z zewnątrz.
Tutaj jeszcze jeden obrazek:
Link
Posiadam internet z kablówki toya, wygląda to tak:
- modem od toya cisco - do którego nie mam dostępu i nie mogę w nim ingerować
- do niego podpięty modem asus RT-AC56U
Gdy sprawdzam swoje ip na str www w internecie to znajduje mi siedzibę toya w Katowicach 31.182.95.49
Reszta wygląda jak na obrazku:
Link
Chciałbym ustawić DDNS, ale nie mogę, bo mam komunikat:
"Router sieci bezprzewodowej aktualnie wykorzystuje prywatny adres IP WAN (192.168.x.x, 10,x,x,x, lub 172.16.x.x). Router ten może znajdować się w środowisku wielu NAT, a w tym środowisku usługa DDNS nie może działać."
Link
Jestem w tym temacie kompletnie zielony, a w necie nie mogę nic znaleźć, pokierujcie mnie proszę, co ustawić i co zmienić w moim przypadku, żeby ustawić DDNS, dzięki czemu będę miał dostęp do dysku usb z zewnątrz.
Tutaj jeszcze jeden obrazek:
Link