Witam, bardzo proszę o pomoc, gdyż nie mogę uporać się z tym problemem od paru lat
Posiadam laptop lenovo y550 t6400, Windows 7.
Wszystkie sterowniki(pod windows) pobrane ze strony lenovo.
Najnowsze sterowniki karty graficznej.
Problem występuje od kilku lat, ale ostatnio coraz częściej po kilka/naście razy dziennie. Nie mogę już wytrzymać;/
Podczas oglądania filmów(oglądam często) albo grania(co robię raz na ruski rok) problem NIE WYSTĘPUJE!!
Problem występuje głównie podczas przeglądania internetu (dowolną przeglądarką, czy to firefox, chrome, ie-próbowałem wszystkiego).
Raz na jakiś czas ekran laptopa robi się czarny(tak jakby mignął) na 1sekundę, następnie włącza się normalny obraz ten co był wcześniej i jest widoczny komunikat:
Znalazłem temat na elektrodzie, który dotyczył podobnego problemu.
Rozwiązaniem były wysokie temperatury karty graficznej.
U mnie są one o wiele mniejsze.
Przedstawiam screeny, które pokazują temperatury wykonane tuż po pojawieniu się komunikatu.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc.
Dodam, że format i ponowne wgranie windowsa nie pomaga. Próbowałem to już kilkakrotnie...
Posiadam laptop lenovo y550 t6400, Windows 7.
Wszystkie sterowniki(pod windows) pobrane ze strony lenovo.
Najnowsze sterowniki karty graficznej.
Problem występuje od kilku lat, ale ostatnio coraz częściej po kilka/naście razy dziennie. Nie mogę już wytrzymać;/
Podczas oglądania filmów(oglądam często) albo grania(co robię raz na ruski rok) problem NIE WYSTĘPUJE!!
Problem występuje głównie podczas przeglądania internetu (dowolną przeglądarką, czy to firefox, chrome, ie-próbowałem wszystkiego).
Raz na jakiś czas ekran laptopa robi się czarny(tak jakby mignął) na 1sekundę, następnie włącza się normalny obraz ten co był wcześniej i jest widoczny komunikat:
Znalazłem temat na elektrodzie, który dotyczył podobnego problemu.
Rozwiązaniem były wysokie temperatury karty graficznej.
U mnie są one o wiele mniejsze.
Przedstawiam screeny, które pokazują temperatury wykonane tuż po pojawieniu się komunikatu.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc.
Dodam, że format i ponowne wgranie windowsa nie pomaga. Próbowałem to już kilkakrotnie...