Panowie mam problem , po przestrojeniu rymi fonią głos miałem lecz źle dobrany był w trybie serwisowym kineskop i postanowiłem zrobić resset nvm pamięci , tak zawsze robiłem w tv md7115vts i pomagało lecz w tym tv jest problem obraz jest normalny lecz głos zniknoł. Na av jest tylko z tunera nie ma , jest to chasis podobne do schneidera tv17 lecz troszke sie rózni tv jest na MSP3401 , PAMIĘĆ TO 24CW32 (smd) Tryb serwisowy jest ustawiony tak jak w drugim takim samym sprawnym tv coś mi sie wydaje ze trzeba wsad do pamięci pytanie tylko jaki ?? tam na scalaku pisze 5.09 no ale w trybie serwisowym też można ustawić i nie daje to rezultatu , wymieniłem pamięc na czystą i też jest ten sam efekt natomiast jesli te pamięci wsadze do tv md 7115vts to głos chodzi.
Mam pytanie
jaki programator mam kupić do tych pamięci smd
gdzie go mopżna kupić jak najszybciej
jakie wsad włożyć
i czy są inne możliwości może ktoś już miał cos takiego moze z tą pamięć jednak nie trzeba programować ??
Taki sam efekt mam w tv 34 cale md 8209vts i jest to chasis tv 17.6 też był zrobiony resset pamięci lecz nie ja go zrobiłem on już tak do mnie przyszedł
bardzo posze o pomoc w tych dwuch tv bopilnie mi są potrzebne
Pozdrawiam Dantess
Mam pytanie
jaki programator mam kupić do tych pamięci smd
gdzie go mopżna kupić jak najszybciej
jakie wsad włożyć
i czy są inne możliwości może ktoś już miał cos takiego moze z tą pamięć jednak nie trzeba programować ??
Taki sam efekt mam w tv 34 cale md 8209vts i jest to chasis tv 17.6 też był zrobiony resset pamięci lecz nie ja go zrobiłem on już tak do mnie przyszedł
bardzo posze o pomoc w tych dwuch tv bopilnie mi są potrzebne
Pozdrawiam Dantess