Pomocy usunąłem partycje nie chcąc mógł by mi ktoś napisać jak jak przywrócić w Dmde lub czym kol wiek i jak ktoś ma niech podrzuci dmde.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammbo napisał:DMDE możesz bez problemu ściągnąć z Internetu.
Po uruchomieniu wklej obrazek z partycjami jakie widzi program.
linuks napisał:Jak został nadpisany i boot copy też to odzysk danych. A niby jak miał być nadpisany jak tylko usuwałeś partycję ? Co więcej robiłeś ? Tablica była GPT ?
RUM69 napisał:Pomocy usunąłem petycje nie chcąc mógł by mi ktoś napisać jak jak przywrócić w Dmde lub czym kol wiek i jak ktoś ma niech podrzuci dmde.
Testerrr napisał:No to Linuks napisał, że ma szukać Boot Copy. Jest taka opcja w DMDE. Narzędzia > szukaj szczególnego sektora - boot signature.
NIestety, ja odnoszę wrażenie, że autor tematu porwał się z motyką na Słońce. Operuje bardzo obfitą nomenklaturą nie bardzo rozumiejąc co dane słówka oznaczają. Na dokładkę jego opisywanie problemu przypomina jakby nie znał języka polskiego i używał translatora, a potem przepisywał to z telefonu uzywajacego t9 :RUM69 napisał:Pomocy usunąłem petycje nie chcąc mógł by mi ktoś napisać jak jak przywrócić w Dmde lub czym kol wiek i jak ktoś ma niech podrzuci dmde.
Petycje to możesz napisać do urzędu.
Ręce opadają.