Czy wie ktoś może gdzie mogę zdobyć czysty GDFS oraz MAIN, FS, CDA najlepiej z jednego telefonu, który działa bez żadnego szwankowania, ponieważ zachciało mi się zmiany softu w k310i, a nie doczytałem dokładnie instrukcji wgrywania i nie zrobiłem kopii zapasowej gdfs-a i nie mogę przywrócić go do poprzedniego stanu, a teraz dzieją się z nim różne dziwne rzeczy, jak np. po włączeniu pokazuje się pasek, który zaczyna się ładować i po 1/6 jego całości stopuje i nic się dalej nie dzieje, a od góry jest napis please wait. Wiem, że jest uszkodzony obszar gdfs. Próbowałem kilku softów, różnych gdfs-ów i nic się nie zmienia na lepsze tylko na gorsze, bo np. na ekranie robi się podział, że wygląda jakby był podzielony na dwie części, a do tego widnieje pod tym logiem sonego napis please wait. Próbowałem też SEToolboxem, ale efekt był bardzo podobny tyle, że dochodził pasek ładowania prawie do końca i też się zatrzymywał. Nawet po całej nocy nie był w stanie przesunąć się nawet o milimetr. Proszę o pomoc, bo bardzo mi na tym telefonie zależy, co mam zrobić w kwestii tego fona?