logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o sklepie www.empire.com.pl - czy warto kupować? Czas dostawy?

pepin0 18 Kwi 2005 20:25 5097 30
REKLAMA
  • #1 1417027
    pepin0
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Czy ktos z Was kupowal w sklepie na tej stronie? Czy jest to pewny sklep oraz ile czekaliscie na przesylke? Dzieki za odpowiedzi
  • REKLAMA
  • #2 1417179
    Logan
    Poziom 30  
    Ocena: 121
    A moze tak koleszko poczytasz archiwum ?
  • Pomocny post
    #3 1417203
    marniu
    Poziom 25  
    Ocena: 55
    Witaj PepinO wiec tak ja kupowalem tam glosniczki , czas oczekiwania na paczke 2 dni wiec dlugo nie czekalem , bardzo dobry kontakt tel jak i mailowy nie mam jakich kolwiek zastrzezeń.
    pozdrawiam marniu
  • #4 1417375
    toadi
    Poziom 36  
    Ocena: 62
    teraz bedziesz musial na paczke troszke poczekac bo skonczylo sie im wiekszosc glosników na magazynie i sa w trakcie oczekiwania na nowa dostawe powinny byc w tygodniu :D
  • #5 1417718
    J. S.
    Poziom 27  
    Ocena: 18
    Zamówiłem jakiś czas temu 4 szt ARZ 6608. Wszystko omówione przez e-mail. Przyszły po 2 dniach: szybko, bezpiecznie, w całości choć były spakowane w jakiś używany karton. Zabezpieczenie okazało się wystarczające.
  • #6 1418032
    Dj_Clever
    Poziom 11  
    Ja mam do nich 500 metrow :D Firma jak najbardziej pewna i jak maja na magazynie co trzeba odrazu jest robiona wysylka :) Pozdro
  • #7 1418121
    ALTON
    Poziom 38  
    Ocena: 145
    Jak ktoś napisał skończył im sie magazyn.
    Osobiście zamawiałem w tej firmie i nie mogę powiedzieć niczegoi złego.Paczka szybko przyszła,bez pomyłek,wzorowy kontakt.Wszystko w najlepszym pożądku!!
  • REKLAMA
  • #8 1418209
    raveland
    Poziom 28  
    Ocena: 46
    czuje sie jak na allego w komentach :)
  • #9 1418326
    toadi
    Poziom 36  
    Ocena: 62
    Witam

napisalem ze skonczylo sie wiekszosc glosników na magazynie bo takiego maila dostalem w krotym bylo "czekamy na dostawe" , bralem juz kilka razy od nich dochodza szybko i wystarczajaco zabezpieczone mozna jak najbardziej polecic ....... hehe faktynie robie sie karta z komentarzami allegro :D
  • #10 1418869
    coolombo
    Poziom 29  
    Ocena: 59
    No widze same dobre opinie, a ja się przyczepie ;P zamawiałem u nich 2xARV104 + 2xXW165 , pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to krzywo poprzyklejane magnesy??? Głosniki grają ok ale czy parametry się zgadzają to do końca nie wiem, nie mam narazie czym pomierzyć.
  • #11 1418913
    dj_zibi
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    Mają świetną obsługę głosniki szybko dochodzą i mmiłą panią!
  • REKLAMA
  • #12 1420155
    bury
    Poziom 19  
    Ocena: 35
    witam .
    kupowalem tam moje arn 150 /4. 4 szt...
    kontak malem bardzo dobry .
    paczka dobrze zabiezpieczona towar ok .
    polecam.
  • #13 1423838
    uwe300
    Poziom 20  
    Ocena: 16
    hmm wiesz co oni enie robia glosnikow, tylko je sprzedają, moje 188 tez maja niezbyt rowno magnesy ale graja extra mnie sie podoba, pozatym kosztuja 29zł czego wiecej wymagac, co do firmy to super!! polecam w 100%
  • #14 1424574
    Metallord
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam.
    Ja kupowałem u nich 3 TVM-y i wszystko byłoby ok, gdyby nie rysy na lakierze pierścieni mocujących. Jako że je widac to można sie przyczepić.
    Piorytet kosztuje 1 zł a przesyłka jest na następny dzień. Nie jest to ogromny wydatek, a spora wygoda:) Pzdr!
  • #15 1427028
    Kwaczor

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 42
    Zamawiałem XW165, przesyłka po 2 dniach. Kartonik może rzeczywiście nie najlepszy, ale wszystko OK, szybko i tanio.
    Konto firmowe:
    MEDIVOICE Michał Kaczmarek
    Ogrodowa 14, Leszno, 64-100 | Tel.: 609XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: www.mvoice.pl
  • #16 1511154
    zlotnik
    Poziom 16  
    Ja jestem troche zaniepokojony ponieważ wczoraj(czwartek) zamuwiłem głośniki a do dzisiaj (piątek) nie dostałem zadnego emaila ze zamuwienie jest przyjęte . Tym bardziej sie denerwuje ponieważ piszecie ze paczke dostaje sie juz po dwóch dniach

Ps. chyba ze nie dostaje sie zadnego emaila tylko zaraz wysyłają paczke ,jak to jest ?
  • #17 1511208
    chaka
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 100
    dobra a ile placicie za standardowa wysylke glosnika? 8zl czy wiecej?
  • #18 1511371
    Logan
    Poziom 30  
    Ocena: 121
    zlotnik napisał:
    Ja jestem troche zaniepokojony ponieważ wczoraj(czwartek) zamówiłem głośniki a do dzisiaj (piątek) nie dostałem zadnego emaila ze zamuwienie jest przyjęte . Tym bardziej się denerwuje ponieważ piszecie ze paczke dostaje się juz po dwóch dniach

Ps. chyba ze nie dostaje się zadnego emaila tylko zaraz wysyłają paczke ,jak to jest ?

moze nie zaplacili za internet ;) a tak na powaznie to jesli podales jaka forme platnosci wybierasz to chyba od razu wysla Ci paczuszke.
  • #19 1647638
    saimon500
    Poziom 15  
    Kupiłem 2X Xw-165 oraz ARV 104 -04-8 tak jat koledzy pisali wcześniej "kartonik trochę kiepski" ale poza tym wszystko bardzo przyjemne miła konwersacja przez mail, i udzielone odpowiedzi na wszystkie pytania osobiscie Polecam.
  • REKLAMA
  • #20 1647654
    tarnoś
    Poziom 12  
    uwe300 napisał:
    hmm wiesz co oni enie robia glosnikow, tylko je sprzedają, moje 188 tez maja niezbyt rowno magnesy ale graja extra mnie się podoba, pozatym kosztuja 29zł czego wiecej wymagac, co do firmy to super!! polecam w 100%

moje 226 też no ale to nie wina empire

chaka napisał:
    dobra a ile placicie za standardowa wysylke glosnika? 8zl czy wiecej?

wejdź na www.empire.com.pl tam masz po lewej stronie napisane ile za konkretną wagę (waga głośnikow jest w danych technicznych) i ile dodatkowo za pobraniem itp
  • #21 1760291
    plik4
    Poziom 26  
    Ocena: 12
    Zamowilem glosniki w sobote a dzis jest sroda i nie przyszly...

Głosniki przyszły....:D Minelo "tylko" 10dni na realizacje. Wiec firma sprawdza sie wedlug mnie srednio...
  • #22 1777554
    Vienio
    Poziom 10  
    ja zamawialem dwa glosniki 23 sierpnia, dzisiaj jest 30 sierpein i nadal nic, nawet meil z potwierdzeniem. Czy ktos wie co sie dzieje z firma empire? Prubuje sie do nich dodzwonic albo jest zajete albo 10 sygnalow i nikt nie odbiera. troche dziwne jak na tak dobrze dzialajaca firme.
  • #23 1778247
    Stefan99
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    ja też czekam już tydzień na głośnik i nic. Co się tam dzieje u nich do jasnej ciasnej ?!
  • #24 1811599
    gomlody
    Poziom 11  
    Ja zamowilem glosniki 31.08 a dzisiaj jest 12.09 nie dostalem zadnego maila z potwierdzeniam zamowienia. Pisze do nich a tu nic. NIkt mi nie odpisuje !!! normalnie jestem w szoku !!
  • #25 1812792
    latawiec666
    Poziom 16  
    Ocena: 4
    MOZE SOBIE WAKACJE ZROBILI:p albo zamkneli sobie bo nie zapłacili rachunków i nie maja jak pracowac bez światła i neta:P
  • #26 1815419
    sticker
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Witam!

Ja tez chcialem kupic u nich glosniki. Napisalem maila i odpisali mi ze czekaja na auto z towarem.

Pozdrawiam!
  • #27 1816753
    gomlody
    Poziom 11  
    Ale mi nawet nie raczyli odpisac!! A od wczoraj siedze przy telefonie i nawet nie racza odebrac!!
  • #28 1844784
    raveland
    Poziom 28  
    a ja nawet zaplacilem juz i od tygodnia nie widze przesylki...
  • #29 1855386
    gomlody
    Poziom 11  
    Ja czekam na przesyłke prawie miesiac i do tego zadnego kontaktu poprostu nic !!!!
    Raveland: Napisz jak bedziesz cos wiedzial na ten temat
  • #30 1906583
    raveland
    Poziom 28  
    no to tak wkoncu dostalem przetworniki ale zaraz opowiem co i jak.
    zamowielm mailem i po tygodniu dopiero przyszla odpowiedz co i jak i gdzie wplacic pieniazki wplacilem i czekalem nie przychodzily dzwonilem pierwszy raz mila pani wziela odemnie dane i powiedziala ze pojdzie do magazynu i ich pogoni
    glosnikow nie bylo wiec po jakims tygodniu dzwonie drugi raz znowu mila pani tym razem inna tlumaczyla sie ze byla na urlpie i magazyn musial przegapic wiec obiecala ze wysla na drugi dzien
    jednak i tym razem nie przychodzily wiec postanowielm zadzwonic 3 raz (jednak wczesniej wyslalem okolo 20 maili z zapytaniem czy paczka zostala nadana i nie dostalem odpowiedzi) sytuacja oczywiscie sie powtorzyla i oczywiscie bylo znowu tlumaczenie o urlopie jednak i tym razem nie dostalem przetwornikow co zmusilo mnie do napisania maila ze jak nie dostane to zglaszam sprawe do prokuratury okazalo sie ze to poskutkowalo glosniki dostalem po miesiacu i 3 dniach
    podniecony rozpakowuje paczke licze kalkuluje a tam brakuje jednego przetwornika najwiekszego (226)napisalem dzisaij maila i dostalem szybka odpowiedz ze glosnik zostanie wyslalny jak najszybciej
    narazie czekam na zgube

ps. jako zadoscuczynienei za tak dlugi czas oczekiwania dostalem 2 porty b-r i material do wytlumiania(nawet bardzo duzo wystarczylo by gdzies na 2 pary kolumn i to sporych rozmiarow)
    rownize za wpadke z brakujacym glosniekm mam dostac cos extra

jezeli zamawiacie to tylko mailem i placic przy odbiorze
    maja duzy ruch u siebie dzialaja na allegro i wyliczylem ze dziennei wysylaja okolo 60 paczek i z tad te opoznienia(tak mi sie wydaje)

Podsumowanie tematu

✨ Sklep www.empire.com.pl jest oceniany przez użytkowników jako generalnie pewny i oferujący dobre ceny na głośniki. Czas dostawy w większości przypadków wynosi około 2 dni, jednak zdarzają się opóźnienia sięgające nawet kilku tygodni, zwłaszcza gdy towar jest niedostępny na magazynie i sklep oczekuje na nową dostawę. Kontakt ze sklepem jest oceniany jako dobry, choć niektórzy klienci zgłaszają problemy z brakiem odpowiedzi na maile i trudnościami w telefonicznym kontakcie. Towar jest zwykle dobrze zabezpieczony, choć opakowania bywają używane lub nie najlepszej jakości. Kilku użytkowników zauważyło drobne wady fabryczne głośników, takie jak krzywo przyklejone magnesy czy rysy na elementach, jednak ogólna jakość dźwięku jest oceniana pozytywnie. Sklep nie produkuje głośników, a jedynie je sprzedaje. Koszty przesyłki są niskie, a dostępność towaru zależy od stanu magazynu. W przypadku problemów z realizacją zamówień pojawiły się opinie o braku odpowiedzi i długim czasie oczekiwania, co budzi niepokój części klientów.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA