logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Microlab SOLO6C II na gwarancji.

jerrybass88 13 Cze 2014 13:41 1761 0
REKLAMA
  • #1 13703802
    jerrybass88
    Poziom 2  
    Do zaoferowania mam Głośniki Microlab Solo 6c typ II, znane również jako NEW.
    Głośniki są oczywiście w pełni sprawne i w stanie idealnym: brak otarć, zadrapań, właściwie nie używane: okazały się nie spełniać moich oczekiwań, więc włączałem je sporadycznie.
    Zestaw charakteryzuje się czystymi tonami wysokimi, głębokim basem, a wszystko zamknięte jest w drewnianej obudowie, co zapewnia jeszcze lepsze brzmienie.
    Nowa wersja, po za wszystkimi cechami pierwowzoru, dodatkowo wyposażona została w panel boczny, dzięki któremu można ręcznie zmienić źródło dźwięku, głośność, basy i wysokie tony. Ponadto odświeżeniu uległ pilot, który teraz daje możliwość włączenia i wyłączenia głośników.
    Głośniki kupiłem pod koniec marca 2014, co oznacza że są one objęte gwarancją do marca 2016 roku, czyli jeszcze 21 miesięcy. Ponadto kupiłem je w sklepie, a nie na allegro, więc w razie problemów nie trzeba martwić się wysyłką.
    W skład zestawu wchodzą:
    głośniki (lewy, prawy, oraz maskownice)
    pilot
    okablowanie (kabel sygnałowy do połączenia lewego i prawego głośnika, kabel zasilania, kabel jack - RCA)
    Paragon stanowiący gwarancję
    Oryginalne pudełko, razem foliami.

Cena - 370zł
    Odbiór na terenie Warszawy (Praga - okolice ronda Wiatraczna)
    Zainteresowanych proszę o telefon pod numer 694 163 963
    [Sprzedam] Microlab SOLO6C II na gwarancji.[Sprzedam] Microlab SOLO6C II na gwarancji.[Sprzedam] Microlab SOLO6C II na gwarancji.[Sprzedam] Microlab SOLO6C II na gwarancji.[Sprzedam] Microlab SOLO6C II na gwarancji.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
REKLAMA