Witam uprzejmie proszę o pomoc ponieważ wczoraj starszy wiekiem sąsiad poprosił mnie o pomoc w naprawie softu w jego Acerze Extensa 5620Z działającym na win 7 32bit... Sam korzystam w moim PC z XP i nigdy nie miałem problemów z samo-instalacją na pendrive czy tym podobnych... Po włożeniu pendriva czy modemu USB wykrywa nazwę urządzenia jednak go nie instaluje z zasobów systemowych ani sterowników w urządzeniu... co prawda chce łączyć z win update jednak nie mogę go połączyć gdyż mam internet przez modemy USB, a jak wiadomo akcesoria USB nie działają i koło się zamyka, może są jakieś paczki sterowników do dogrania do systemu lub coś w tym stylu, najważniejszy chyba jest sterownik do Huawei e173 bo przez niego działa internet.
Z tego co się dowiedziałem problemy zaczęły się po zainstalowaniu programu do porządkowania systemu Amigabit powerbooster
Myśląc, że sprawa dotyczyła systemu instalowałem / zaktualizowałem win 7 na istniejącym systemie korzystając z pierwszej opcji w instalatorze, bez kasowania danych czy grzebania w partycjach.
Niestety w niczym to nie pomogło
Jako, że zgodziłem się wyświadczyć człowiekowi grzeczność i nie chciałbym ślęczeć nad tym zbyt długo uprzejmie proszę pomóżcie mi znaleźć jakiś prosty i szybki sposób na załatwienie problemu!!!
Z tego co się dowiedziałem problemy zaczęły się po zainstalowaniu programu do porządkowania systemu Amigabit powerbooster
Myśląc, że sprawa dotyczyła systemu instalowałem / zaktualizowałem win 7 na istniejącym systemie korzystając z pierwszej opcji w instalatorze, bez kasowania danych czy grzebania w partycjach.
Niestety w niczym to nie pomogło
Jako, że zgodziłem się wyświadczyć człowiekowi grzeczność i nie chciałbym ślęczeć nad tym zbyt długo uprzejmie proszę pomóżcie mi znaleźć jakiś prosty i szybki sposób na załatwienie problemu!!!