logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o awaryjności nowych pralek Amica - czy warto kupić?

AdrianC4 20 Cze 2014 11:51 6261 7
REKLAMA
  • #1 13724036
    AdrianC4
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Witam
    Co myślicie o nowych pralkach Amica?
    Zauważyłem że mają bardzo dobre ceny ale w internecie jest pełno złych opini co do ich awaryjności.
  • REKLAMA
  • #2 13726297
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 13726444
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 13732936
    BasiaJ
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Ja po mału wprowadzam się do nowego mieszkania i kompletuję sprzęty. Czy Amica to dobra marka? Polecicie jakiś model. Potrzebuję takiej z wsadem od góry, tak do 5 kg? :)
  • #5 13734307
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #6 13735275
    BasiaJ
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    W takim razie czy możesz polecić model innej marki?
  • #7 14085167
    JacekArtur1
    Poziom 12  
    Ocena: 56
    Dołączę swoje trzy grosze o pralkach a właściwie ich obsłudze przez firmę AMICA.
    Otóż AUTENTYCZNIE napisałem do firmy w sprawie błędu E54 w mojej pralce AWSE 10DA. Pralka już dawno po gwarancji a jednak udało mi się w tej właśnie firmie za darmo ów sterownik wymienić. Ba usługę serwisu nawet do tego dostałem. Widać jednak przekonałem ich o wadzie fabrycznej modułu. Taka informacja świeża i cieplutka jeszcze może pomoże w wyborze firmy Amica dla Waszego domu. Mam nadzieję , że moderator nie obrazi się za wpis. Jakby co to możemy opisać to szczegółowo w jakimś innym dziale. Dodam tylko iż nie jestem w jakikolwiek sposób związany z firmą Amica a opinia jest wyłącznie moja prywatna.
  • REKLAMA
  • #8 14085360
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji na temat nowych pralek Amica użytkownicy dzielą się swoimi opiniami na temat awaryjności i jakości tych urządzeń. Wiele osób zauważa, że Amica oferuje atrakcyjne ceny, a niektórzy podkreślają, że pralki tej marki nie mają klejonych zbiorników, co jest uznawane za zaletę. Pojawiają się również pozytywne doświadczenia z obsługą klienta, w tym przypadki wymiany uszkodzonych części po zakończeniu gwarancji. Mimo to, niektórzy użytkownicy poszukują pralek ładowanych od góry, co nie jest oferowane przez Amica. Ogólnie, opinie są mieszane, z naciskiem na jakość obsługi klienta.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA