mam problem z kompem, jak otwieram przegladarke CHROME to zaczyna sie masakra jednym slowem, z kazdej strony atakuja mnie reklamy, klikam w jakis link to otwieraja mi sie jakies okna z reklamami, w ogole nie da sie korzystac z internetu w takich warunkach...
Przesylam OTL do sprawdzenia i bardzo prosze was o pomoc.
mam w ustawieniach ustawione ze po wlaczeniu ma sie otwierac strona www.interia.pl
bo tak chce i tez tam w ustawieniach jest opcja ustawienia wyszukiwarki to tam mam ustawione google.pl i nie ma tam zadnej innej, wszystkie usunalem, tylko google tam jest, wiec nigdzie w ustawieniach nie ma tego delta-homes a mimo wszystko wlasnie otwiera mi sie ta glupia wyszukiwarka :/
super, dziekuje ci bardzo za pomoca, jestem ci bardzo wdzieczny za szybka i fachowa pomoc...
tylko nie umiem sobie poradzic jeszcze z tym DELTA-HOMES, no rece rozkladam juz :/ poprostu sie NIE DA
mam w ustawieniach w chrome:
"po uruchomieniu"
mam zaznaczona opcje: "Otwórz konkretną stronę lub zestaw stron."
i tam mam wpisana tylk ostrone www.interia.pl
nastepnie:
"wygląd"
mam zaznaczona opcje: "Pokaż przycisk strony startowej"
i tam tez mam wpisana strone www.interia.pl
nastepnie mamy "wyszukiwanie"
i tam mam wybrana wyszukiwarke google
gdzie jeszcze musze zmienic zeby te glupie delta-homes mi sie juz nie wlaczalo... ? :/
bardzo prosze jeszcze o pomoc z tym bo szukalem w google juz nawet jak zmienic w chrome strone domowa to wszedzie pisze ze w tym dziale "wygląd" mam zaznaczyc pierwsza opcje i wpisac tam strone domowa, no to tak zrobilem i dalej nic nie dalo, nadal delta-homes sie otwiera jak wlaczam przegladarke... :/
z gory bardzo dziekuje i czekam jeszcze na odpowiedz
jak sie wali to wszystko na raz :/
na drugim kompie mam dokladnie to samo ehhh :/
pierwszy raz mi sie tak zdarzylo ze na dwoch kompach ten sam wirus ulokowal :/
bardzo was prosze jeszcze o pomoc zeby i z tym kompem sobie jakos poradzic, dlatego tez podpinam sie pod ten sam temat, mam nadzieje ze bedzie dobrze...
Użytkownik zgłosił problem z nadmierną ilością reklam w przeglądarce Chrome na systemie Windows XP SP3. Po otwarciu przeglądarki, reklamy pojawiały się z każdej strony, co uniemożliwiało korzystanie z internetu. Użytkownik przesłał logi OTL do analizy. W odpowiedziach zasugerowano użycie narzędzi takich jak AdwCleaner i Malwarebytes Anti-Malware do skanowania i usuwania złośliwego oprogramowania. Po wykonaniu tych kroków, użytkownik miał problemy z ustawieniem strony startowej, która zamiast preferowanej strony otwierała stronę delta-homes. Ostatecznie, po zresetowaniu ustawień przeglądarki, problem został rozwiązany. Użytkownik zgłosił również podobny problem na drugim komputerze, co sugeruje możliwość infekcji wirusowej. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.